Publikováno Červen 20, 20196 r Začala mi svítit kontrolka brzdových destiček. Tak jsem je vyměnil a kontrolka svítí dál. Prý někde může být vadný kablík, který jde někam k palubní desce, ale představa, že bych nějak demontoval palubní desku, jenom proto, abych zjistil, zda je kabel dobrý, mě děsí. Dá se to nějak zjistit jednodušeji?
Červen 20, 20196 r Zkus jít po konektoru kam se zapojuje destička u kola a po tom kabelu jak vede nahoru a kolem kousek dál, většinou to bývá někde prodřený kabel někde u kola...
Červen 20, 20196 r Autor Ok. Zkusím. Když ono se k tomu tak blbě může. A nedej bože, kdyby byl problém někde v palubní desce. To se snad podomácku ani rozebrat nedá. Nebo jo???
Červen 20, 20196 r Da, ale este som to nevidel, ze by bol problem pod palubkou. Co to sice nevylucuje, lebo so mtoho videl malo ? ale najskor to naozaj bude niekde pri kolese ?
Červen 20, 20196 r Lenze este pise ze mu to cuka motorom niekde inde vo vlakne. Pozrel by som zvezky v motorovom priestore, ale pokial viem kable hnily od rozliatej nemrznucej zmesy do ostrekovacou, len u fabie. A kde je nadobka na dolievanie a kabelovy zvezok u jeho auta nemam sajn.
Červen 20, 20196 r Kable u Fabie I hnili nie od ostrekovacov, ale preto, lebo hlavny kablovy zvazok bol v mieste, kde natiekla dazdova voda, ale uz sa nevysusila... ako opatrenie sa robilo to, ze sa ten zvazok odizoloval a "vyvesil"... toto je ale o Superbe a neviem o tom, ze by tam niekde nieco hnilo tak, ako u fabie...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.