speed.mb Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 (editace) je to sice vyfoceno v O1,ale mám to i ve F1 a můžu říci že ač to není uplně dokonalé tak na kávu je to bezkonkurenční...je to ten na posledních fotkách co se montuje nyní do zadní opěry Superbu. http: //www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/drzak-na-napoje (umazat mezeru za http..) Editováno: 14. leden 2011, autor: speed.mb 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 to som mal tiez, je to z golfa 4 a mal som to uplne pod kurenim a tiez ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 (editace) Sháním držák nápojů do Fabie I a na nějakejch RU.stránkách jsem našel toto a vypadá to velice dobře. Viděl to už někdo? Na Sto procent je to určeno do škododvek. Editováno: 20. leden 2012, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkoll108 Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 Němci prodávají držáky nápojů pod radio. Cena 1200 Kč. Mě se teda líbí dost, ale je fakt, že když tam budou dva drinky tak se k rádiu nedostanu..a ta cena je taky moc, kdyby to bylo v ČR a za dvě kila tak bych do toho ale šel:-) Kaslík potřebuju stejně jenom na mobil a lístečky z parkoviště u obchoďáku takže poloviční by stačil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Kratochvíl Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Sháním držák nápojů do Fabie I a na nějakejch RU.stránkách jsem našel toto a vypadá to velice dobře. Viděl to už někdo? Na Sto procent je to určeno do škododvek. na jakých stránkách jsi našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 na prvnim postu tohohle vlakna to neni drzak z nemecka ale origo dil pro vw lupoi ja ho mam ve fabce ale chce to jedny nervy ho tam dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 3. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2014 ale drzito v nem dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Braun Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Dobrý den můžete mi někdo poradit jak demontovat držák nápojů z vozu škoda fábia jedná se o držák viz video https://www.youtube.com/watch?v=epEMuFXZhwU děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 6. Březen 2019 Sdílet Vloženo 6. Březen 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.Kov Vloženo 4. Duben 2020 Sdílet Vloženo 4. Duben 2020 Borci, neměl, by někdo ten origo nesehnatelnej držák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.