Publikováno Červenec 5, 20196 r Ahoj, ve videu je motor 1.8TSI 118kw na volnoběch cca minutu po nastartování. Mě se zvuk motoru nelíbil a auto jsem kvuli tomu nekoupil. Co myslíte, čím to je, že takhle chrastí? A koupili by jste to takhle? MOV_20190704_1542131.mp4
Červenec 5, 20196 r No tyhle motory jsou takový "šicí stroje", ale tohle je opravdu moc, třebaže je to jen nahraný zvuk a jak píšeš, asi na nezahřátým motoru chvilku po startu. Viděls, kolik to mělo při tom volnoběhu otáček? Dělá to hlavně vysokotlaká pumpa paliva pro rail a vstřiky. No a jestli to koupit nebo ne, to je zrovna u týhle motorizace dost problematický říci, je tu na foru spousta info o nemocech těhle motorů ... Jaký to byl rok a případně měsíc, kod motoru, jestli BZB nebo CDA (obojí dohledatelný na štítku na horním krytu rozvodu) a kolik nalítáno km?
Červenec 5, 20196 r Autor Motor CDAA, rok 2010, najeto údajně 140 000km. Na nastartování to mělo tak 1100ot. a po necelé minutě to spadlo na 800-900ot. které už si to drželo.
Červenec 6, 20196 r No, tak ten zvýšený volnoběh OK, to bylo zahřívání katu, OK ale nebyl opravdu ten hlasitý cvakot. Jinak sis ušetřil spoustu starostí a zklamání, pokud ten motor neprodělal zásadní servis a opravu, vyšlo by to na Tebe ... To byl import nebo kupovaný v CZ? Na všechny CDAA a sourozence bacha, ale jejich ročníky cca 5/2009 až 5/2011 jsou jasný všechny ...
Červenec 11, 20196 r Mě to tedy přijde jako naprosto standardní zvuk tohoto motoru. Žádné větší než normální chrastění tam neslyším. :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.