jvvlcek Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Ahoj, mám na OIII RS centrál, když ráno auto odemknu, tak se mi neodemknou LP dveře, musím několikrát odemknout nebo zamknout. Pak mám ten samej problém se zamykáním, občas se nezamkne nic. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy27 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Koukám že ti nikdo nereagnul :-( .. Já ti taky bohužel neporadím. ale aspoň využiju tohoto vlákýnka pro svůj dotaz k centrálu .. Asi tři týdny mě cvaká zámek ve dveřích řidiče - tak že při otevření (jedno zda zvenčí nebo zevnitř) se ozve krátká asi 1-1,5 vteřinová série cvakání když otevírám dveře. Dělají to jenom levé přední. Kdysi něco podobného jsem měl u jedničkový fábie (tam to vzpomínám buď nějak odeznělo nebo to mimoděk pořešil mechanik .. už si nevzpomenu) .. A též to má ségra delší čas u Yarise. Ale ta to vůbec neřeší ikdyž to cvakání zámku má daleko hlučnější a asi 2krát tak delší :-( .. Takže servis, anebo by to šlo nějak domorobo? To kdyby tam něco bylo zvenčí dostupné a lehce odchýlené z normálu. Díky předem za názory ;-) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy27 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 .. tak jsem se stavil v autorizáku (kde mmch. auto kupováno jako jednoročka) a ihned po pozdravu rovnou technik hlásil že berou opravy až na červen. A já že když auto ještě asi 10dní v záruce a jestli by to nešlo logicky uplatnit jako ještě záruční opravu tak že už mám smůlu - že až v červnu a za svý! Na dotaz zda to opravdu nejde nyní jen nahlásit a převzít do pořadníku s tím že závada na zámku ještě v záruční a zákazník souhlasí s odkladem termínu opravy dle možností servisu - tak že bohužel. Že když by se to nyní přijímacím technikem čeklo tak už by se to muselo v servisu nechat a postupovat dle manuálu (asi postup oprav záruk či co) a to oni teď nestíhají neb po uzavření salónů mají teď plno. To že servisy běžely v podstatě non-stop jsem radši ani nenadhodil :-) .. Takže ať jdu zkusit štěstí jinam - pokud to chci ještě na záruku .. a rozloučili jsme se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Jj, nenech se odbýt. Kdyžtak volej přímo do Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy27 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 .. jako už jsem zkoušel hledat nějakej obecnej postup - to když se komukoliv zjeví závada těsně před uplynutím záruky. Zda je na to nějaký mustr. Každopádně se potvrdilo, že člověka s podobným problémem na autě úplně rádi nevidí. Papírování navíc a efekt pro servis nula .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy27 Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 .. no, tak obvolány celk. čtyři (!) autorizáky a nikde mi to nevezmou v termínu tak aby to ještě bylo bráno jako záruční oprava :-( .. vesměs odpovědi že mám prostě smůlu. Tak to mám za to že jsem to chvíli nechal bejt, nepokládal za nějak důležitý a současně zapomněl že se vlastně blíží konec záruky :-( .. takže to mám za to .. A tak jestli by se někdo našel kdo aspoň víc co ta porucha přesně obnáší - a zda to třeba v klidu někdo na dílničce opraví během svačiny - tak budu rád. A na tuhle šaškárnu s doprošováním se po telefonu rád zapomenu :-) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Květen 2020 Sdílet Vloženo 4. Květen 2020 Zavolej na infolinku škodovky a nech si poradit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy27 Vloženo 5. Květen 2020 Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 .. jj, už jsem volal .. a na pokyn to poslal mailem - dotaz ohledně mého "návrhu řešení" tzv. odložené opravy - ale stále na garanci. Takže uvidím/e. Díkes za support .. PS. Dnes to ze cvakání přešlo na skoro vrčení :-) :-( .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.