Chlumec Vloženo 13. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 Zdravím. Začal se mi ozývat levý homokenitický kloub. Můžete prosím pomoct s výběrrem jaký tam dát? Poměr cena výkon? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2019 Spíš je otázka, jestli je vůbec někdo dělá vyloženě nekvalitně - mluvím o samotném kloubu, nikoliv o manžetě. Ne že bych jich tak hodně vyměnil, ale ještě se mi nikdy nepodařilo střelit vedle. Tedy jednou jsem koupil Spidan (což je vyšší kvalita), ale byl už z výroby přidřený, takže šel rovnou na reklamaci. To se prostě stát může. Větší překvapení bylo, že ta nejlevnější Čína, kterou jsem místo něj dal (auto rozebrané a nic jiného neměli), jezdí do teď. Podle mě je největším úskalím kloubu manžeta, vždy se snažím kupovat originál a tím nahrazuji tu, co je přibalená ke kloubu. Některé nevydrží ani 10 tis. km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 17. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2019 (editace) Aha. Ted me ale napada ze ten kloub cvaka jen v plnym rejtu ne? Mě to klepe i kdyz jedu rovne. Zároven stim mi vrže ta guma u toho tlumice. Editováno: 17. Červenec 2019, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 25. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2019 V 17. 7. 2019 na 16:22, Chlumec napsal: Aha. Ted me ale napada ze ten kloub cvaka jen v plnym rejtu ne? Mě to klepe i kdyz jedu rovne. Zároven stim mi vrže ta guma u toho tlumice. Poradí někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.