Lukáš Forbelský Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Nazdar všichni. chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s motorem 1.4TSI 90 kw. Před pár dny se mi rozsvítila kontrolka řídící jednotky a po navštívení servisu a napíchnutí na diagnostiku mě bylo řečeno,že mi motor někde nasává falešný vzduch a že by bylo potřeba to rozebrat a najít,odkud to nasává falešný vzduch. Motor má při nastartování tendenci se dostávat pod 600 ot. a má tendenci jakoby sám od sebe "chcípnout" . Má někdo zkušenosti s touto procedůrou ? zajímá mě hlavně na kolik by tohle celé mohlo vyjít. Auto má nalítáno cca . 99tis Km, Rok výroby 2009. Díky za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek16 Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 Není nutně třeba to rozebírat, občas se to dá najít prohlídkou.. chce to sundat dekly motoru a prověřit všechny trubky, hadice, jejich spoje - jestli něco nevyskočilo a nebo není něco děravýho. Plus pak jestli není díra v sání (tom plastovým kusu před motorem). Když to dáš šikovnýmu člověku, může to být do pár hodin hotovo, patlal se s tím bude drbat týden. Můžu doporučit třeba servis Jurečka v Brně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Forbelský Vloženo 27. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Dobře, Jsem z krkonoš takže brno mam hodně z ruky, ale díky za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.