Přejít na obsah

1.4 TSI 90 kW Nasává falešný vzduch


Lukáš Forbelský

Doporučené příspěvky

Nazdar všichni. chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s motorem 1.4TSI 90 kw. Před pár dny se mi rozsvítila kontrolka řídící jednotky a po navštívení servisu a napíchnutí na diagnostiku  mě bylo řečeno,že mi motor někde nasává falešný vzduch a že by bylo potřeba to rozebrat a najít,odkud to nasává falešný vzduch. Motor má při nastartování tendenci se dostávat pod 600 ot. a má tendenci jakoby sám od sebe "chcípnout" . Má někdo zkušenosti s touto procedůrou ? zajímá mě hlavně na kolik by tohle celé mohlo vyjít. Auto má nalítáno cca . 99tis Km, Rok výroby 2009. 
Díky za jakoukoliv radu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Není nutně třeba to rozebírat, občas se to dá najít prohlídkou.. chce to sundat dekly motoru a prověřit všechny trubky, hadice, jejich spoje - jestli něco nevyskočilo a nebo není něco děravýho. Plus pak jestli není díra v sání (tom plastovým kusu před motorem). Když to dáš šikovnýmu člověku, může to být do pár hodin hotovo, patlal se s tím bude drbat týden.

Můžu doporučit třeba servis Jurečka v Brně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...