Publikováno Červenec 20, 20196 r Zdravím, je možné u vozu se startovacím tlačítkem ovládát stahování oken bez nastartování motoru? Zatím jsem na to nepřišel ... Přijde mi docela naprd, když človek musí nastartovat jen kvůli tomu, že chce jen stahnout okýnka např. při stáni na parkovišti když na někoho čeká.
Červenec 20, 20196 r Autor Mám DSG, tak spojku nemám :) Ale stejně by to mohlo fungovat když bych nesešlápnul brzdu a zmáčknul tlačítko, je to tak?
Červenec 20, 20196 r Presne tak, je to uvedené aj manuáli: Citovat Pri vozidlách s automatickou prevodovkou nesmie byť počas zapínania/vypínania zapaľovania zošliapnutý pedál brzdy, v opačnom prípade sa realizuje proces štartovania. Upraveno Červenec 20, 20196 r od brrrrm
Červenec 20, 20196 r Autor Děkuji, je to ta jak píšete :) i v tom manuálu jsem to nakonec našel. Příště budu hledat pozorněji :) Upraveno Červenec 20, 20196 r od mbrazdil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.