mbrazdil Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Zdravím, je možné u vozu se startovacím tlačítkem ovládát stahování oken bez nastartování motoru? Zatím jsem na to nepřišel ... Přijde mi docela naprd, když človek musí nastartovat jen kvůli tomu, že chce jen stahnout okýnka např. při stáni na parkovišti když na někoho čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 A jenom zapnout zapalování nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzcz Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Tzn. zmáčknout čudl start/stop bez spojky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 20. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Mám DSG, tak spojku nemám :) Ale stejně by to mohlo fungovat když bych nesešlápnul brzdu a zmáčknul tlačítko, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 (editace) Presne tak, je to uvedené aj manuáli: Citovat Pri vozidlách s automatickou prevodovkou nesmie byť počas zapínania/vypínania zapaľovania zošliapnutý pedál brzdy, v opačnom prípade sa realizuje proces štartovania. Editováno: 20. Červenec 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbrazdil Vloženo 20. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 (editace) Děkuji, je to ta jak píšete :) i v tom manuálu jsem to nakonec našel. Příště budu hledat pozorněji :) Editováno: 20. Červenec 2019, autor: mbrazdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.