Přejít na obsah

Hanzcz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Hanzcz

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Předem se omlouvám, že můj příspěvek píšu sem, ale již se mi nedaří najít postřeh jednoho z členů, kdy psal o problémech, které měli příznaky dosluhujici baterky, nicméně servis shledal Aku o. k. a problém byl v jakémsi relé v pojistkovce u motoru. Příznaky mám ty samé i stejný model a rok výroby t.j. 1.0 tsi 81 kw, style plus, 04/2019, nicméně již k věci, závady tempomatu, radaru, nivelace světel, kontrola pneu, abs+esp, navíc nereagujici startér. Měřil jsem baterku a v mrazech -7st. po ránu bylo změřeno 12,3v, ale autu se nechtělo. Nakonec vždy zabralo opakované uzamčení odemčení auta a na podruhé či napotřetí auto chytlo. V servise je hned napadla baterka a bla bla uděláme diagnostiku a uvidíme. Nakonec se baterka zda o. k. a u mne je to také zřejmě ono relé, kdy budou měnit celý pojistkový blok. Prý AŠ na toto má TPI.Jejich ultradrahá Varta se kupovat nebude a ani by se nekupovala, takže tak…
  2. Zítra postnu, nicméně, jak jsem řekl, technik u Šmuclera v Plzni na to našel TPI, u mne se to projevovalo vynechávaním audia přez kabel u applecarplay a po chvíli degradaci zvuku na úroveň repro z tržnice, od te doby cajk...
  3. Řešeno na garančce, mají na to TPI, přehrání firmwaru na swing+ a od te doby fachá, vyřešeno. Verze iOS u mne aktuální a dělalo to na různých verzích iOS, kabelech a zařízeních.
  4. Tak to máš za deset tisíc po motoru, proč? Protože to internetová veřejnost píše na internetu?.
  5. Dle mého ucha na naprosto tovární sestavě Swing DAB je kvalita digitálu o dost lepší, hned je poznat, že při slabém signálu stanice přeskočí na FM. Dalo by se to přirovnat CD vs MC.
  6. Co to povídáš za nesmysle, jaká je příčinná souvislost se zaviněním DN např. při nedání přednosti nebo nepřizpůsobení rychlosti stavu a povaze poz. komunikace s odrazkami či zadním združeným světlem z po face modelu. Rozhodně bych to nepaušalizoval. Nebo mi chceš říct, že když mám víčko na nádobku ostřikovačů, které je na Scale a Fabia až mr 2020, tak jsem zralej na spoluúčast při DN. ???.
  7. Hanzcz

    Zimní pneumatiky

    Řekl bych, jak bylo x-krát řečeno, že záleží, neboť 81 kw motor kvůli velkým kotoucum nelze osadit 14”, nevlezou se tam, u 15” nezáleží.
  8. Hanzcz

    Zimní pneumatiky

    04/2019 combi style dynamic packet 81kw 6mt
  9. Objednávali jsme 11/2018 a dodáno konec dubna 2019 a v autě vše podle objednávky 81 kw, 6 MT, style plus, i když v tu dobu již daná konfigurace nebyla dostupná cca 4 měsíce.
  10. Hanzcz

    Dodací lhůta

    Prodejce plní, co řekl, dnes auto dodal výrobce a odběr bude 29.4. Takže čekačka +-20 týdnů.
  11. Hanzcz

    Dodací lhůta

    Tak dnes aktualizace v čekací lhůtě combi style plus s paketem dynamic,81kw, 6. st. man. Objednána konec 11/2018. Do výroby jde druhy týden v dubnu. Předání dle prodejce do konce dubna.
×
×
  • Vytvořit nový...