l79 Vloženo 22. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2019 Ahoj řešil jste už někdo výměnu kabinového filtru mimo servis? Objednal jsem si filtr a myslel jsem si, že to bude fungovat jak u SIII nebo OIII, ale mechanismus vyklopení schránky je trochu jiný a zatím nevím jak se za ni dostat, trochu se bojím abych něco neponičil...na netu jsem našel jen jedno video čínské verze Kodiaq, kde je schránka vlevo a není to tam moc vidět. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 23. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 tak si odpovím sám ?, je potřeba uvolnit panty na boku (to jsem si myslel), jen to drží docela dost, budu muset holt víc zabrat a nebát se ?. Jinak objednával jsem pylový filtr s akt.uhlím pro alergiky od Mann Filtru za 410 kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bury Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Ahoj, vidím, že je téma už trošku staré :), ale zeptám se, prosím, jak jsi uvolnil pant na boku ? je tam jen nacvaknutý a stačí víc zabrat ? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 30. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2022 tohle by ti mohlo pomoct Skoda Kodiaq wymiana filtra kabinowego. - YouTube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.