Přejít na obsah

Bury

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Bury

  • Narozeniny 21.1.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    251356787

Návštěvy profilu

1 800 zobrazení profilu

Oznámení Bury

  1. Bury

    kabinový filtr

    Ahoj, vidím, že je téma už trošku staré :), ale zeptám se, prosím, jak jsi uvolnil pant na boku ? je tam jen nacvaknutý a stačí víc zabrat ? Děkuju.
  2. Závadu pravděpodobně způsobuje - Automatické přídavné topení. Tento týden bylo auto na garanční prohlídce v rámci záruky. Údajně provedli nějaká nastavení a mám to vyzkoušet. Pokud by problém přetrvával, tak mám přiject a budou to řešit dál, pak už by to bylo na výměnu toho topení, prý je to častá závada. Ještě jsem v autě neseděl .. až od zítřka budu zase jezdit, takže i otestuji.
  3. Ahoj, (AKTUALIZACE) Už jsem zjistil k čemu zmíněné relé - červeně zakroužkované v přiloženém obrázku, je. Jedná se o relé pro vyhřívání čelního skla. Byla nastaveno automatické vyhřívání (nevím jak to funguje, jestli podle teploty ?). Ale problém zůstává. po zapnutí začne relé docela hlasitě cvakat, trvá to zhruba 3 - 5 minut. Dřív to určitě nedělalo (minulou zimu) V únoru jsem měnil čelní sklo, ale od té doby vše fungovalo normálně až doposud. Po cvakání začne fungovat výhřev, ale přijde mi, že to hřeje jen uprostřed a ne po celém okně. relé už jem zkoušel měnit za dvě jiné, ale problém trvá. Nesetkal se někdo s podobným problémem ? Díky za případné reakce, Martin.
  4. Bury

    Kryty zrcátek

    Ahoj, sehnal jsi někde ty černé kryty na MR2014 ? Nebo jsi upravil ty původní ? Díky za info
  5. Tak už jsem to vyřešil, bylo to špatným naformátováním karty, předtím bylo správné a teď jak jsem zkoušel jiné, tak jsem formátoval do NTFS, exFAT to vyřešil.
  6. Díky za upozornění, já taky řeším Columbuse v O III, neboj se ;-)
  7. Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo stejný problém. Obnovil jsem Columbus do továrního nastavení a zároveň jsem přešel ze 64GB karty na 128GB, kterou používám jako nosič mp3. Od té doby, vždy po opětovném zapnutí Columbuse (po příchodu do auta) začne přehrávat první skladba na kartě, dřív normálně pokračovala poslední přehárvaná mp3. Nesetkal se někdo s tímto problémem ? Mohlo by to být v té velikosti SD karty ? Díky za případné info, Martin.
  8. Ahoj, měl bych dotaz na majitele tohoto doplňku. Od jisté doby přestalo generování zvuku úplně fungovat, ať už zvolím jakýkoliv režim, nic se neděje. Setkal se už někdo s tímto problémem ? Je tam nějaká pojistka nebo určité zapojení ? Kabely co jsou přímo na generátoru jsem kontroloval, ty jsou zapojeny jak mají být. Děkuju za jakékoliv rady, Martin.
  9. Ahoj, mám OIII RS TDI rv. 2014, před nějakou dobou se mi začala objevovat rezonance z palubní desky, z míst jako by pod budíky, v okolí volantové tyče. Zvuk se objevuje při vyšších otáčkách. Nemá někdo zkušenost ? Nevím jestli to s tím může souviset, ale přijde mi, že přestal na 100% fungovat sound generátor, ale měl jsem sundaná torpéda, koukal jsem jestli je dobře přišroubovaný a vše je ok, včetně připojených kabelů. Díky za rady nebo zkušenosti. Martin.
  10. Bury

    Klepání od kola

    ahoj, řešil toto někdo i u zadního pravého kola ? Octavia III Combi RS..
  11. Tak pravděpodobně se jedná o brzdový třmen, na autě jsou nové zadní brzdové destičky ... Bylo mi řečeno, že až se trochu "obrzdí" bude vše v pořádku.
  12. Ahoj, pokročil někdo o kus dál při zjišťování závady ? Jak už jste psali, děje se to při přejíždění větších nerovností a zvuk jde směrem od pravého zadního kola (někde okolo nádrže) ... Díky za případné reakce :-)
  13. Bury

    Hučí podvozek

    Ahoj všem, tak po delším pátrání jsem zkusil olepit dveře u spolujezdce a zvuk přestal, po sundání se zvuk ihned objevil. Takže zkusím dveře přitáhnout, včetně zámku a uvidím jestli se to tím vyřeší.. Napíšu jak to dopadlo..
  14. Bury

    Hučí podvozek

    Tak po necelém roce, kdy "hučení" zmizelo, se znovu objevilo a pořád to samé, začne od 120 a přestane někdy před 140, kolama ani pneu to není ... Mám teď jiná kola i gumy (18") ..
  15. Bury

    Hučí podvozek

    Ale při nižší rychlosti to nedělá, takže se popřípadě těžko určí, jaké by to bylo kolo ..
×
×
  • Vytvořit nový...