Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Náhodou jsem narazil na tuhle stránku, možná ji znáte, ja ji neznal... http://www.car-gym.com Zajimavy mi prislo vizualni srovnaní barevnych teplot jednotlivych zarovek PIAA. Kdyz to shrnu, tvrdi tam, ze z 55W dokazi dodat vykon jako klasicka H7 110W. Jen ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_PIAA Plasma Ion Yellow 2500K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_PIAA Plasma Spark 8000K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_PIAA Platinum Mirror White 4100K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_PIAA Super Plasma GT-X 6000K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_PIAA Super White & White 4300K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 H7_PIAA Xtreme Force 4700K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Vybrat bych si teda urcite umel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 (editace) ano link som daval sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...iew=getlastpost inak maju tam docela fajn ceny edit: inak k tym SuperPlasma GT-X v reale nesvietia fialovo, ked som videl ten obrazok mal som trosku obavy ze mi to tak bude svietit ale v skutocnosti ide o biele svetlo aj oproti stene Editováno: 25. Říjen 2006, autor: redliner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Kluci, a nevysel by levneji xenón? Porovnani zajimave, ale ta cena je brutus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Martinoslav: jj cena je brutalna, ale xenon na moje auto by stal 55700,- Sk co je prilis vela pre mna, nejazdim tak casto v noci a mimo mesta aby sa mi to oplatilo, PIAA som chcel vyskusat pretoze je to system Plug&Play a myslim ze pokial by som mal optiku ako ma napr. Roomster teda cocku a do toho dal PIAA GT-X tak by som presvedcil snad kazdeho ze je to origo xenon, teda nesmel by vidite nabeh ziarovky ja niesom zastanca dorabanych xenonov bez ostrekovacov svetiel a cidla naklonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 To taky nemam rad... Ale kdybys koupil origo xenony a jenom je prohodil za puvodni svetla? Origo xenony urcite bokem sezenes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 to by sa dalo ale tiez by to nebolo lacne, samotne svetla + ostrekovace k tomu asi nova nadrzka na ostrek. kvapalinu a spominany senzor naklonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Hlavně nezačněte řešit xenony pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Ty zarovky ale svitej zajimave, alespon podle tech fotek. Chtel bych je videt nazivo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Ty zarovky ale svitej zajimave, alespon podle tech fotek. Chtel bych je videt nazivo.... o.k. dam ti svoje svetla a kup si do nich ty zarovky a ty mi za to muzes treba dat................ no ja nevim, no............ dobra tak mi dej xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 az pojdes okolo BA tak sa zastav ja ti to pustim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boodek Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 (editace) Prodám PIAA Extreme White Plus H3 - nová sada, viz. bazar Editováno: 12. leden 2014, autor: Boodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.