Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Caute.Mam problem, ze obcas pocas jazdy auto cukne.Ako by sa na okamih prerusilo zapalovanie, alebo privod paliva,Trva to zlomok sekundy.Chybu nepise ziadnu.Motor 1,4 16V 59kw.Robi to obcas,nie stale.

• o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Mne to robil plynový pedál.Diagnostika mi tiež nevypisala žiadnu chybu.Az nakoniec, sme cez VAG pozreli že pedál mi ide na Max hodnotu 74% a keď som dal nohu z pedála dole tak stále málo 14%.Auto mi pri akceleracii cukalo, trhalo,vynechavalo.Vymenil sa plynový pedál a auto necuka.Skus pozrieť cez diagnostiku a možno to bude práve ono a pomôže ti to.

• o 3 roky později...
Vloženo

Nijako. Auto išlo do sveta. Vymenil som všetky cievky, sviečky, vahu vzduchu všetko pretesnil, skontroloval plynovy pedal, vymenil lambda sondu. Stalo to spustu peňazí ale nič z toho nebolo. Žiaden servis si s tym nevedel poradiť.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...