OloZX6R Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Tak jsem trošku koumal a napadlo mě něco se zrcátkama, resp. se sklama zrcátek a proto potřebuju vědět, dostanu do fábiáckýho obalu sklo zrcátka z octávie tak, aby fungovalo a drželo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 možná dostastaneš na fábku celé zrcátko z OII i s blinkrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jestli myslis sklo zrcatka z OII do obalu Fabie (a OI), tak bych rekl, ze tezko... Premyslel jsem taky, chtel bych modre tonovany, ale za ty prachy... Z OII se daj koupit za 1350,- Kc par... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 25. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 No taky jsem chtěl dát tymodře tónovaný skla z O1, zrcátka z O2 se mi nelíbí,,,někdo to tu tak před rokem řešil, s těma sklama, nebo dokonce s montáží celejch zrcátek z O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 A celý zrcátka z O1 jdou dát na Fabii? Chtěl bych pravé zrcátko velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 pánové tohle téma se mi přesně hodí, bratranec chce dát na O1 zrcátka z O2, nechápu jak nato(je protřeba to asi drsně přerubat), popravde si teď nevybavim zrcátka ani z jednoho, nevíte jak nato??!! a jeli to proveditelný, příp. jestli by se do toho někomu nechtělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 A celý zrcátka z O1 jdou dát na Fabii? Chtěl bych pravé zrcátko velké. kup praví z angličana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 A celý zrcátka z O1 jdou dát na Fabii? Chtěl bych pravé zrcátko velké. tak, tak ..., sám ho mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) počkat, voni sou oktávácky a fabiacký zrcka shodný???!!! kua poraďte mi někdo jak tam(na O1) přeházet ty z O2 Editováno: 26. Říjen 2006, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Což to pravý, to je jasný že z anglie, ale co ty skla zrcátek z octy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 počkat, voni sou oktávácky a fabiacký zrcka shodný???!!! kua poraďte mi někdo jak tam(na O1) přeházet ty z O2 no nejsou, ale tudle jsme s Bobíkem špekulovali a porovnávali OII a Fábii a možná by to šlo, ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tak fabi ze zrackama z O2 uz preci jezdi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 tak fabi ze zrackama z O2 uz preci jezdi :-) jsem si nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Nekde tady byla dokonce fotka, ale jeste to ten dotycnej nemel doreseny co se tyka elektriky. Kdybych vedel kdo to byl, dal bych odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 otom že jezdí O2 zrcka na fábce vim-tu fotku jsem taky viděl, bratránek mi řikal že mu o elektriku nejde-tu si pořeší já to jen potřebuju nějak dostat na tu O1, ale kua jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 asi jsem něco napsal čínsky,, , protože se tu pořád rozebírá něco jinýho, než jsem chtěl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) Olo: No vzhledem k tomu, ze cisla v Etce jsou pro Fabii a OI rozdilny, dalo by se cekat, ze to nepujde, ale kolega ma treba modre tonovany z Golfu IV, takze to nejak jit musi... A jedno foto z www.fabia4fun.de EDIT: Ted me napada, ta rozdilna cisla dilu mozna budou kvuli plastovymu ramecku, kterej (dokonce snad jen) Fabia ma a OI a ostatni ne. Editováno: 26. Říjen 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 No to už je lepší,,,ale asi jsem to vymyslel jinak,,,pak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 No to jsem zvedavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tu fabii se zrcatkama z OII jsem parkrat videl tady v UL, ale nelibi se mi to. Ty zrcatka jsou na kulatou fabku moc hranaty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tu fabii se zrcatkama z OII jsem parkrat videl tady v UL, ale nelibi se mi to. Ty zrcatka jsou na kulatou fabku moc hranaty. mě se to taky nelíbí, ale potřebuju to zjistit jak to udělat!!! (ne na fábku ale oktu) olovi se omlouvám, ale zrovna semi tohle tema hodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 No jediny, co se tam bude muset vyresit, jsou adaptery, jinak to musi sednout. Vic neporadim, pac nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 myslim si že by tam pasli z Golfu IV R32, ktore maju číslo golf 1J1 857 521 G lave fabia 6Y1 857 521 P lave golf 1J1 857 522 P pravé fabia 6Y2 857 522 L pravé golfové sú obe modro tónované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Profor: Dik, ale cca 1200,- Kc/ za kus je prece jen luxus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.