Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem trošku koumal a napadlo mě něco se zrcátkama, resp. se sklama zrcátek a proto potřebuju vědět, dostanu do fábiáckýho obalu sklo zrcátka z octávie tak, aby fungovalo a drželo?? B)

Vloženo

Jestli myslis sklo zrcatka z OII do obalu Fabie (a OI), tak bych rekl, ze tezko... ;)

Premyslel jsem taky, chtel bych modre tonovany, ale za ty prachy... Z OII se daj koupit za 1350,- Kc par... :ph34r::disgust:

Vloženo

No taky jsem chtěl dát tymodře tónovaný skla z O1, zrcátka z O2 se mi nelíbí,,,někdo to tu tak před rokem řešil, s těma sklama, nebo dokonce s montáží celejch zrcátek z O1... :unsure:

Vloženo

pánové tohle téma se mi přesně hodí, bratranec chce dát na O1 zrcátka z O2, nechápu jak nato(je protřeba to asi drsně přerubat), popravde si teď nevybavim zrcátka ani z jednoho, nevíte jak nato??!! a jeli to proveditelný, příp. jestli by se do toho někomu nechtělo ;)

Vloženo
počkat, voni sou oktávácky a fabiacký zrcka shodný???!!! :huh::o

kua poraďte mi někdo jak tam(na O1) přeházet ty z O2 :(:(:(

no nejsou, ale tudle jsme s Bobíkem špekulovali a porovnávali OII a Fábii a možná by to šlo, ale...

Vloženo

otom že jezdí O2 zrcka na fábce vim-tu fotku jsem taky viděl, bratránek mi řikal že mu o elektriku nejde-tu si pořeší já to jen potřebuju nějak dostat na tu O1, ale kua jak :rolleyes::unsure::(:wacko:

Vloženo (editace)

Olo: No vzhledem k tomu, ze cisla v Etce jsou pro Fabii a OI rozdilny, dalo by se cekat, ze to nepujde, ale kolega ma treba modre tonovany z Golfu IV, takze to nejak jit musi...

A jedno foto z www.fabia4fun.de

EDIT: Ted me napada, ta rozdilna cisla dilu mozna budou kvuli plastovymu ramecku, kterej (dokonce snad jen) Fabia ma a OI a ostatni ne.

post-5-1161845128.jpg

Editováno: , autor: Maverick
Vloženo
Tu fabii se zrcatkama z OII jsem parkrat videl tady v UL, ale nelibi se mi to. Ty zrcatka jsou na kulatou fabku moc hranaty.

mě se to taky nelíbí, ale potřebuju to zjistit jak to udělat!!! (ne na fábku ale oktu) :(

olovi se omlouvám, ale zrovna semi tohle tema hodilo ;)-_-

Vloženo

myslim si že by tam pasli z Golfu IV R32, ktore maju číslo

golf 1J1 857 521 G lave

fabia 6Y1 857 521 P lave

golf 1J1 857 522 P pravé

fabia 6Y2 857 522 L pravé

golfové sú obe modro tónované.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...