standa 2 Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Prosím o radu nejen já i více lidí by si dalo přídavný dálkový světla na roomstra ( fabii ll - roomster - čočky 2007 ) z důvodů že čočka ORIGINÁL fabrika nesvítí tak dobře jako světla u felicie ( TA SVÍTILA SUPER ) .Už tam mám nový paraboly originál Hella a je to stejný rok výroby 2007 s jednou žárovkou jednovláknovou H7 . Ozvěte se zde kdo má stejný zkušenosti , nebo podobné se světli přídavnými už namontované na autě . Samozřejmě podle vyhlášky , ale co se týče svítivosti tak je to jasný světla nesmí překročit referenční číslo max 100 po sečtených na všech světel dálkových to je 20+20 = základ + 2x30=60 v přídavných výška i šířka je asi taky jasná , ale nevíme zdali můžou přesahovat před nárazník přední a to je ten důvod proč jsem píši , nebot je tam málo místa na montáž. Má s tím někdo zkušenosti na STK atd. ? Nepište mi že tam není jen jedna žárovka ale dvě v parabole u roomstra , dvě žárovky jsou už v nový parabole a ty svítí velmi dobře ale rok asi 2009 a více nebo o parabole s H4 TO MĚ NEZAJÍMÁ . Děkuji je nás zde více s tímto problémem , světla jsou originál z výroby , žádné předělávání . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 A teraz to prosím ťa prelož do spisovnej češtiny, alebo slovenčiny, lebo ja som si prečítal tvoj príspevok 2x, alebo nepochopil, že čo chceš. Vzhľadom na extrémne vysoký počet odpovedí na tvoju otázku asi nie som jediný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.