Publikováno Srpen 17, 20196 r Zdravím, pri vyssi rychlosti, napr. po dalnici me vzdy zaskoci zvlastni zvuk. Ve skodovce mi rekli, ze je to lozisko, tak jsem ho nechal vymenit a ten zvlastni zvuk se porad objevuje. Kdyz jsem auto koupil, jezdil jsem s nim po dalnici a nic jsem neslysel a dokonce byl obecne i klid v kabine. Ale ted mi prijde, ze je uvnitr hroznej randal. DB80FBA7-81CA-4B6F-ACC4-8925C5DBFCEC.mp4
Srpen 17, 20196 r Myslíš to "skučení", či "houkání", nebo jak to nazvat? To opravdu nevypadá na ložisko. Víš, odkud to jde? Zepředu, zezadu?
Srpen 17, 20196 r Autor Rekl bych, zepredu. Nemuzete to byt aerodynamicky hluk, zpusobeny spatnym tesnenim?
Srpen 26, 20196 r Takisto som si tymto presiel. Vymenil som vsetky loziska, nepomohlo. Problem robi tesnenie - guma na dverach. Hlavne v mieste kde sa dotykaju dvere o blatnik, v zime to zamrzne a potom sa to odtrhne. Je potrebne so silikonom zalepit komplet tesnenia na celych dverach, soferove aj spolujazdcove.
Srpen 26, 20196 r Skus jemne pootvorit okno vpredu, bud soferovu alebo spolujazdcovu stranu a malo by to prestat, ked prestane je to toto. Trvalo mi dlho kym sme nato prisli.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.