Host Mara53 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 jaké vozíte, zkuste i s fotkama ..... Tak se pochlubte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mám objednané, čekám až přijdou snad do týdne. Potom dám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mam taky,ale ted jsem je vyndal,jelikoz mi praskla ta bila H4,takze jsem tam vratil ty zluty a k tomu zase obycejny zarovky i do parkovacek,aby se mi ty bily zbytecne nenicily. Jinak je potreba nechat si tam udelat stabilizator napeti,jinak se po case odpalujou. A ted,kdyz uz se mi neodpalily ty posledni,tak se nejak uplne roztekly. Jestli to byly nejaky smejdy,nevim no,ale proste v nich nejak vytekla ta cira hmota a prestaly asi po roce sviti,tak jsem koupil novy a ted jeste budu muset koupit ty modry H4 a vratim to zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Kocht: ty bílé H4 žárovky kdo je vyrábí a jaký mají přesný název? Já je sháním dlouho a pořád kupuju na slepo žárovky, které nejsou to pravé ořechové a stálo mne to už majland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochin Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Kocht: ty bílé H4 žárovky kdo je vyrábí a jaký mají přesný název? Já je sháním dlouho a pořád kupuju na slepo žárovky, které nejsou to pravé ořechové a stálo mne to už majland S diodami nemám žádné zkušenosti, ale k těm H4 - používám lehký nádech modré a v čirých lampách je to bomba! Dávají bílé světlo, které dobře svítí.. Myslím že je dělala Narva, ale vydržely jen rok! Teď tam mám levné, polské za 100,-/ks a po půl roce OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 měl sem BÍLÉ diody v parkovačkách a když mě zastavila k večeru hlídka,já vypnul motor a vylezl před auto svítily samo jen ty parkovačky a čepice mě povídá jakože co to má bejt??takže mám už zpět žlutý,protože bílá je bílá,žlutá je žlutá,a čepici nevysvětlíš proč tam máš bílou když tam má být žlutá,,a řidičák mě živí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 v kterým zákoně nebo paragrafu je napsán odstín parkovaček? myslím tam je něco o osvětlení aut jako je sanitka hasiči policie. modrou červenou chápu ale bílou ? nebo bych měl zažlutit xenony aby to bylo podle PČR ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 no ono ty moje bílí úplně bíle nesvítí,je tam nádech modré,vyfotil bych ale už je nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Vasa: Jde o to, ze ty diody nemaji homologaci. A homologaci dostane jen obycejna zarovka, dioda ne. Takze to policajt snadno pozna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 v kterým zákoně nebo paragrafu je napsán odstín parkovaček?myslím tam je něco o osvětlení aut jako je sanitka hasiči policie. modrou červenou chápu ale bílou ? nebo bych měl zažlutit xenony aby to bylo podle PČR ??? V žádným.Vyhláška 341/2002 se barvou světel krom zvláštních druhů(záchr.,policie,taxi atd.)osvětlení nezabývá.Podstatné pro použití na vozidle je magické E.Proto výbojky mohou svítit jakýmkoli odstínem za předpokladu,že jsou homologované,naopak diodové parkovačky,které by měly homologaci jsem ještě neviděl. Mimochodem dříve platná právní úprava povolovala světla na vozidle svítící dopředu vybavená světlem zdrojem bílé nebo žluté barvy.V té době to byla žlutá světla specialita francouzů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 no ja bych udelal jinou alternativu,. ja vozim nejaky perkovacky od philipsu. Je to klasicka zarovka akorat je modra. Ovsem nevim nazev. a kdyz to rozsvitim je to krasne bily. V kombinaci se zarovkami stejneho vyrobce to je bomba...krasne bile svetlo a zlepseni proti origo circa o 30 procent, jelikoz kdo vi a dokaze porovnat tak podle me fabie sviti daleko lip nez octa s cirejma svetlama. predpokladam ze philips tu ma homologaci obal jsem vyhodil a tak si nepamatuju ani nazev...cool blue?mozna nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 LED parkovačky, které jsem měl objednané pořád neměli, tak jsem to zrušil a koupil na zkoušku prachobyčejné bílé LED za 70 Kč v nějaké trafice a hned jsem je prubnul. První foto: původní žluté hnusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Druhé foto: jedna strana původní žlutý hnus, druhá strana bílá LED Kdo pozná, která je která? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Třetí foto: obě bílé LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Třetí foto: obě bílé LED Vypada to paradne, ale za problemy s cepicema to nestoji... Chtelo by to homologovane LEDky, stejne nevim, proc vlastne nejsou, cemu a komu to vadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Parkovacky za kilo od Philipse nebo od Elty a hotovo, sviti naprosto bile, homologaci to ma, diody sou proti tomu k prdu. Foto nejak nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 no ja bych udelal jinou alternativu,. ja vozim nejaky perkovacky od philipsu. Je to klasicka zarovka akorat je modra. Ovsem nevim nazev. a kdyz to rozsvitim je to krasne bily. V kombinaci se zarovkami stejneho vyrobce to je bomba...krasne bile svetlo a zlepseni proti origo circa o 30 procent, jelikoz kdo vi a dokaze porovnat tak podle me fabie sviti daleko lip nez octa s cirejma svetlama.predpokladam ze philips tu ma homologaci obal jsem vyhodil a tak si nepamatuju ani nazev...cool blue?mozna nevim jj, mam je taky a pohoda. Uz jsem tady na foru psal nekolikrat, ze jsou lepsi nez diody, kde clovek musi resit stabilizaci a podobne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 me praskaly i se stabikem, takze uz jsem to taky vzdal a vrazil tam obyc s modrym sklem a pohoda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 co človíček to názor - já se ptal na ty ledky, protože jsem je dřív měl na starším autě a tam teda držely jak židovská víra. Nepraskly mi ani jednou za 4 roky ale to je spíš otázka napětí na tom starším autě - přeci jen 20roků starý alternátor nemusel dávat potřebné napětí. Na Octávii teď přechodně svítím nějakýma H4 Future light za cca. 500,- Kč s údajně 5-ti letou zárukou, ale už jsme je několikrát měnili a koho by bavilo, pořád chodit reklamovat. Zkusím ty Philipsky s parkovačkama v sadě, i když po pravdě jsem chtěl do čiré optiky něco bílého (což ale splňuje jen nehomologovaná LEDka ) , dejte mi tip kde je objednat přes net .... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 už jsem našel - třeba www.jrtuning.cz a taky Elty mají na www.lavio.cz takže je rozhodnuto. Jo a na www.autodoplnky.cz objednávám ty Philipsky v chromu do bllinkrů - už se mi ty oranžové v čiré optice nějak nelíbí ... až to budu mít všechno na Oktě, tak dám fotky do profilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 už jsem našel - třeba www.jrtuning.cz a taky Elty mají na www.lavio.cz takže je rozhodnuto. Jo a na www.autodoplnky.cz objednávám ty Philipsky v chromu do bllinkrů - už se mi ty oranžové v čiré optice nějak nelíbí ... až to budu mít všechno na Oktě, tak dám fotky do profilu do blinkrů osram diadem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 nejsou ale trochu modrý? Mě se na těch fotkách na netu zdály lehce namodralý a tak jsem váhal. BTW máš moc pěknou Octu, ten lak je povedený, máš pod kolama podložky nebo je to takhle origo, taky bych je rád sehnal v 17"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 nejsou ale trochu modrý? Mě se na těch fotkách na netu zdály lehce namodralý a tak jsem váhal. BTW máš moc pěknou Octu, ten lak je povedený, máš pod kolama podložky nebo je to takhle origo, taky bych je rád sehnal v 17"... Diadem jsou trochu namodralé, ale blikají žlutě. A jsou moc pěkné a určitě se budou vyjímat u mé modré okty. Mám je objednané u DaM Autodoplňky, ale od asi jiného výrobce, než Osram, bo u něj stojí pár cca 340,- Kč a u DaM stojí pár cca 175,- Kč. Jinak jsem kdysi měl i ty žárovky v chromu, byly taky OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 a co si pamatuju tak Kubi je měl snad za 100...já mám ted od jednoho borce diademy se stříbrnou baňkou a je to velmi pěkný doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 nejsou ale trochu modrý? Mě se na těch fotkách na netu zdály lehce namodralý a tak jsem váhal. BTW máš moc pěknou Octu, ten lak je povedený, máš pod kolama podložky nebo je to takhle origo, taky bych je rád sehnal v 17"... jj namodralý jsou.Dík za pochvalu ale zas až tak moc pěkná už neni: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13891 podložky jj asi 3,5 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.