Přejít na obsah

Prochin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Prochin

  • Narozeniny 5.3.1978

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    309528775

Oznámení Prochin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Prochin

    dnešní nákup

    Zdarec, dneska jsem objevil nový shop - originalniautodily.cz .Docela má slušný ceny....
  2. Prochin

    HOSPODA č.6

    Zdravím všechny, chcete si vyzkoušet pánové, jak rychle se chytnete za koule a dámy polknete slinu? Včera jsem našel link na jednu reklamu - WWW.FEEL3.CZ. Je to tak trochu předělané, ale zajímavé.....Jo jo, tuhle baštu fakt můžu!!!
  3. Prochin

    Pneu 205/60

    Já jezdím 205/60R15 a jsem spokojen neb mi zimní 195/65R15 přišli jako děsné "žvejkačky"(je možné že to je tím, že to jsou zimáky). S jízdou v kolejích problém nemám. Na vodě OK (dokud tam byl ještě slušný vzorek). Dnes dostaly ráfy nové papuče, tak se těším až to bude na autě a pořádně je zajedu.
  4. Pořádně si prohlédni pneumatiky, klidně by to mohla být boule na pneu. Nejvíc se potvory dělají z vnitřní strany, kde není moc vidět.
  5. Prochin

    vymena znaku

    http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=17227 tady máte aktuální cenu, je to origo díl, sám jsem si ho od nich kupoval a sedí dobře
  6. S diodami nemám žádné zkušenosti, ale k těm H4 - používám lehký nádech modré a v čirých lampách je to bomba! Dávají bílé světlo, které dobře svítí.. Myslím že je dělala Narva, ale vydržely jen rok! Teď tam mám levné, polské za 100,-/ks a po půl roce OK.
  7. Mám Aerotwiny na O I. Po cca 3 měsících jsem je poslal do reklamace, stírtala u obou stěračů pouze střední třetina. Reklamace byla uznána. Risknul jsem to a vzal si je ještě jednou. Dokud nezačaly stírat mizerně, tak jsem s nimi byl spokojený. Kamarád má Valea už 1,5 roku na Laguně a říká, že stírají tak na 95% procent než když byly nové. Toť moje zkušenost.
  8. Prochin

    1,6 SR ???

    TDDI?! Prý vydařený motor Hodně štěstí Ale jinak nic proti!!!
  9. To jest pro přední tlumiče, pro zadní platí v podstatě totéž, jen tam odpadá ložisko, že.
  10. Základ pro výměnu by měl být - tlumič, ložisko horního uložení tlumiče a pryžové lůžko horního uložení tlumiče. Ostatní se mění dle stavu a míry opotřebení příp. poškození. Toť můj názor..... U Octy určitě neuškodí zároveň vyměnit i zadní silentblok př. ramene a silentbloky stabilizátoru. Taktéž dle stavu a míry opotřebení. A nezapomeň na geometrii! Stačí?
  11. Prochin

    Péče o lak

    jak kterej, dost často ty fleky způsobuje i voda. Pravdou je, že ten můj je historickej, tak nechápu, čemu se divím
  12. Prochin

    Péče o lak

    Šampon s voskem nechává bílé fleky i když to důkladně spláchneš a vytřeš jelenem, toť má zkušenost.
  13. Nedávno jsem koukal myslím v Baumaxu nebo Hornbachu, že tam mají Magnatec 5W40 5L asi za 1200,- což myslím není špatná cena....
  14. Kámo jsme na tom stejně, já měl také feldu s LPG a také jsem se rozhodoval, zda-li opět LPG nebo TDi. Pokud koupíš už s LPG, tak to vychází šul, nul. Pokud si ten plyn necháš domontovávat, tak si to hoď na papír a do kalkulačky, za jak dlouho Ti to bude "vydělávat". U mě zvítězilo TDi a rozhodně nelituji. Výkon, spotřeba, turboefekt..... To Ti žádné LPG nedá! A v povinném ručení není zas až tak velký rozdíl... A na co si dávat pozor při koupi auta? No přeci na všechno!
  15. No já se rozhodl, že to nechám v sérii, chci aby mi jezdila co nejdéle, nevím jak dlouho ještě si jí budu muset nechat. Myslím že 81kW není až tak malý výkon a na seriový podvozek je těch koníků až až.....
×
×
  • Vytvořit nový...