Schlumpf Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) ahoj kluci. zacal jsem zahlazovat fabulku. a vsude kde pak brousim kit a dostanu se na lak tak ho muzu normalne s nehtem sloupnout. uz jste to nekdo mel? nechci aby mi pak kvuli tomu nedrzela barva. proto jsem musel i zadny viko strikat dvakrat kitem protoze na tom nedrzel. to je naka levna barva od skodovky?? auto nebylo nikdy prelakovany. neny to metaliza. tady fotky: Editováno: 26. Říjen 2006, autor: Schlumpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ten lak, co se ti loupe, může být vyhřátej od svařování a proto nedrží, nic jinýho mě nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 A mas pekne spinavy nehty, fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 A mas pekne spinavy nehty, fuj se nediv když pořád něco ladí na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 si delam srandu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Ten lak, co se ti loupe, může být vyhřátej od svařování a proto nedrží, nic jinýho mě nenapadá... jj jedine ze prekrystalizoval a zdegradoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Mě se to taky na jednom miste loupe ale je to na metalize a barva pod ti je neposkozena taky mi poradte čím to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nahodou to ty nehty byli docela cisty uz. horkem nemuze byt, dela mi to i tam kde jsem jen kitoval. mozny ze to je odmastovacem?? ale to je prvni auto kde mi to dela.... tak jdu papat a pak supsup do garaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 mozna jedno k duhymu - naleptanej lak a teplo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 si delam srandu, ne? já vím, né Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nahodou to ty nehty byli docela cisty uz.horkem nemuze byt, dela mi to i tam kde jsem jen kitoval. mozny ze to je odmastovacem?? ale to je prvni auto kde mi to dela.... tak jdu papat a pak supsup do garaze. no vzhledem k tomu, že rád brousíš, auto chceš přelakovat, tak jedině brousit a brousit a brousit , ne fakt netuším, sázel bych na ten odmašťovač, zkus jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 26. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 skusim jinej...lehci ne tak tvrdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.