Wjencik Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 (editace) Zdravim rad by som tu nadhodil temu chipu na tento motor. Na stranke skoda-dily.cz som natrafil na zaujimavy cip na 110 kw co by podla mna znamenalo technicky urobit s 1.6motoru 2.0. Mate s tymto niekto skusenost na karoqu, pripadne nejake postrehy k cipovaniu? Dakujem za vsetky odpovede Editováno: 27. Srpen 2019, autor: Wjencik Correct subject Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej KE Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Budem o tom uvažovať, ale až po skončení záruky ... este dosť času.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Jednoznačne až po záruke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis68 Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Pokud máš DSG převodovku...nedoporučuju. Vyšší kroutící moment ji může rychle odrovnat. Silnější motory mají mokrou spojku, 1.6 suchou do 250 Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 před 6 hodinami, Rendis68 napsal: Pokud máš DSG převodovku...nedoporučuju. Vyšší kroutící moment ji může rychle odrovnat. Silnější motory mají mokrou spojku, 1.6 suchou do 250 Nm Já jsem teď z toho trošku zmatený. Někde jsem četl, že i1.6 má mokrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Z čoho a kde zistím aká DSG je v 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero182 Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 1,6 by mala mat suchu spojku, v takom pripade tiez neodprucam chip, ohladom na ten krutak a zivotnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 No, 1,5 TSI DSG ma 110 kW a asi take suchou spojku. Takze u chipu bych se nebal kroutaku, ale spis toho, jestli nebude problem s jinymi dily nebo zarukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero182 Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 před 2 hodinami, Pytlák napsal: No, 1,5 TSI DSG ma 110 kW a asi take suchou spojku. Takze u chipu bych se nebal kroutaku, ale spis toho, jestli nebude problem s jinymi dily nebo zarukou. 1.5TSI ma krutak 250nm, 1.6TDI ma krutak 250nm, pri chipe krutak naraste, nevtvrdi, ze to prevodovka nezvladne, ale bude to mat neg. vplyv na zivotnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Tak tady je info k motoru a spojce. TD-KAROQ-cz.pdf 1.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 Mal som kedysi cipnutu Octaviu 08/2014 1.6 TDI 77kw s dq200 na 100kw a 270 nm,jazdi bezproblemov doteraz a to ma uz daleko cez 100 000 km.Osobne by som teda z toho az taky śtrach nemal a magorinu urcite z toho nerobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 28. Září 2019 Sdílet Vloženo 28. Září 2019 před 8 hodinami, Martin Rušaj napsal: Tak tady je info k motoru a spojce. TD-KAROQ-cz.pdf 1.pdf 276 kB · 7 stažení Tak konečně v tom mám trošku jasno. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Je pravda, že 1,6 TDI s převodovkou 6M má jednohmotový setrvačník? Prý dvouhmotový setrvák má až automat. Já bych byl rád samozřejmě za jednohmotu. Nebo tam dávají co mají zrovna na skladě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Pište či volejte, co se týká záruk tak záleží na roku výroby, U 1.6 TDI se dělaly jednotky Bosch a Delphi a každá se řeší trochu jinak. Co se týká spolehlivosti, tak u suchých DSG nedoporučuji bez úpravy převodovky a limitace točivého momentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Vlastní zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Ne, ale stačí sledovat na webech , že s těmito převodovkami jsou problémy i bez úprav. Plus jeden můj kamarád řešil GO ve 30 tis., co více dodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 No ja mám nalítáno cca 37000 a nic. Teda zaklepat. Myslím si, že pokud převodovku nepřetěžuješ, tak vydrží. A měniš v ní olej. Chip je asi problém u všech aut. Je to prostě býkon na který není mechanika připravena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elback Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Nejake aktualne skusenosti s chipom hlavne u DSG? Planujem upravu u profi firmy so zvysenim o 19 kw a 58Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 17. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2021 Taky by mě to zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.