Přejít na obsah

Xenony z druhé ruky

Pavlik

Doporučené příspěvky

hele frajere, koukej se uklidnit, to co tady plodis jsou absolutni nesmysly.

mit garaz kilometr od baraku? jako promin, ale to snad ne. auto ma "slouzit" tobe a ne ty autu. litr za garaz sice fakt asi nikoho nezabije, ale proste rano, kdyz bych mel jezdit do prace na osmou, tak abych stihnul ten kilometr dojet pro auto, tak to abych si dal budika na 5:00.

a to, ze auto v garazi je v bezpeci ti poradil kdo? sam jsem videl u RD v Praze, meli garaz u baraku a na baraku vzkaz, ze ten, kdo mu ukrad auto at mu alespon vrati doklady a firemni papiry. takze ta bezpecnost asi nebude taky horka.

jo a zopakuj si pravidla pouzivani slov "jsem" a "sem". je to latka zakladni skoly

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co to tu plácáš, vůbec si nic nepochopil...bydliště máš snad jedno ne... Tak jsem netahej normální ježdění přes den

Ale pochopil, ale já někdy dělám i noční 22:00-6:00

do kina a na nákupy jezdím taky kolikrát až večer (a zas třeba i od 22:00-Village),jasně na horách je na parkovištích v zimě přez den docela pohyb, a většinou i nějaký výběrčí takže relativně bezpečno, ale docela rád a často jezdím i na kole a to se dělá v létě a to to tam vypadá úplně jinak, když jedu na večeři do jiného města tak to taky většinou odbývám až za tmy, no a pak, jak jsem psal krade se i ve dne. A já prostě mám auto proto aby mi sloužilo a ne abych s ním mohl jezdit jen někdy a jen někam.

Odkaz ke komentáři

At si parkuje kazdej, kde chce, ne? :) Taky nemam auto u baraku, protoze tam, kde bydlim, uz bych mel minimalne treti. Takze je pekne pod zamkama, hlidaj ho 3 hlidaci s velkym psem a ja spim klidne, a ze je to tam asi 700m mi fakt neva, aspon mam nakej pohyb, kdyz kvaltuju, sem tam za chvili.

Odkaz ke komentáři

Tak já bych to pěkně sepsal:

- auto nemám v garáži, protože si neumím představit, že bych ho pořád neměl na očích, alespoň když jsem doma (i když je to na nic)

- dříve jsem auto parkoval v hlídaných garážích, nejdříve zmizela rezerva, když jsem koupil novou a po pár dnech přišel k autu, auto stálo na cihlách a kupoval jsem všechny kola.. po půl roce už v garážích auto nebylo, protože i přes ostrahu mou Feldu někdo ukradl

- první Octavie byla před zimou obuta na nová zimní kola, parkovalo se v garáži za asi 1500 Kč/měsíc a po pár týdnech opět auto stálo na cihlách

- je to ideální místo pro zloděje, nikdo nic nevidí, má na to klid a člověku pak zůstanou oči pro pláč

- dnes jsem mluvil se sousedem, kterému dcera parkuje na hlídaném parkovišti, již 3 krát jim vykradli auto, hlídač zaujatě jen sledoval fotbal (škodu sice nahradila hlídací služba, ale i tak)

- v dnešní době je úplně jedno kde člověk parkuje, na vesnici ti auto ukradnou z garáže(a když né auto, tak alespoň benzín, nebo naftu z auta!!!) i když je člověk doma a ve městě ti v pravé poledne klidně vykradou auto přímo před policejní stanicí :angry::(

Odkaz ke komentáři

No jediným riešením je asi mať auto zamknuté v garáži, v aute alarm a 2 nezávislé pagery, dodatočný imobilizér, garáž na oplotenom pozemku, dvere dobre zamknuté, v garáži pustený alarm, na garáž mieri kamera s digitálnym záznamom. A ešte by možno bodlo dvere do garéže priparkovať nejakým iným autom. :D

Odkaz ke komentáři

At si parkuje kazdej, kde chce, ne? :) Taky nemam auto u baraku, protoze tam, kde bydlim, uz bych mel minimalne treti. Takze je pekne pod zamkama, hlidaj ho 3 hlidaci s velkym psem a ja spim klidne, a ze je to tam asi 700m mi fakt neva, aspon mam nakej pohyb, kdyz kvaltuju, sem tam za chvili.

-_-:palec2:

Odkaz ke komentáři

No jediným riešením je asi mať auto zamknuté v garáži, v aute alarm a 2 nezávislé pagery, dodatočný imobilizér, garáž na oplotenom pozemku, dvere dobre zamknuté, v garáži pustený alarm, na garáž mieri kamera s digitálnym záznamom. A ešte by možno bodlo dvere do garéže priparkovať nejakým iným autom. :D

takovej malej trezor :)

Odkaz ke komentáři

jo, tak ted jsi me uzemnil. nepadla od tebe jedina rozumna odpoved.

garaz daleko od bydliste= navrat k dobam nedavno minulym.

at zije tuning :palec2::palec2:

Nevedel jsem, ze jsme tu od toho, abychom se navzajem uzemnovali... Ale budiz. Souhlasim vsak s tim, ze miti garaz je krasna vec, ale miti ji ne u baraku a dochazet do ni, ci dojizdet? Tak to radešji vytrpim nejakou tu corku! :disgust:

Odkaz ke komentáři

No čekal jsem to, ale poslalo mě to do kolen. Já to psal jen informativně. B) Skoro celá cena jsou ty světla, řídící jednotka světel, vybojka a vlastní světlo, každá z těchto věcí kolem cca 7000 Kč. Můžete mi někdo říct, jak je možné že se v obchodech (ne bazary) xenony prodávají kolem 10 000 Kč? :huh:

Odkaz ke komentáři

To je jasné, ten čorkár za to nemôže pýtať 60 tisíc!

Ja som trafil cyklistu na firemnom, v podstate sa nič extra nestalo, doškrabané svetlo, doškrabaný nárazník, prerazená značka a zapučená a poškrabaná kapota. Faktúra bola tiež na vyše 60.000. Ešte, že bolo auto poistené.

Odkaz ke komentáři

No stačí projít pár internetových obchodu, jeden se tu dost často zmiňoval, nechci dělat reklamu. Možná jsem naivní, ale nevěřím tomu, že by to byla kradená světla. Ale zajímalo by mne, jak se dostanou na takovou cenu.. Vždyt komplet světla jsou lacinější než samostatné výbojky koupené v autorizovaném servise (to je jen příklad, vím že se dají koupit levněji). :disgust:

Editováno: , autor: Pavlik
Odkaz ke komentáři

co kterej, treba alessio je ma za 9800,-.

proto mi jedina moznost prijde jako nejakej vyhodnejsi odkup primo z Bolky(treba trosku vadny dily). i kdyz uz jsem na jeho strankach koukal na nejaky radio(mam pocit rhapsody na OI a to melo k novymu radiu dost daleko)

jinak ja na opravu bouracky ktera se mi stala podepisoval fakturu na 90tis Kč

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Třeba já bych garáž chtěl a hodně. I tu tisícovku bych za ni rád dal, ale věř tomu, že v centru (konkrétně na karláku) takový místo není. Jsou tu sice dvoje podzemní garáže, ale cena za měsíc parkování je 12 500,- a to si nedělám prdel...koukněte se na net. Co je zajímavý, že ty garáže jsou skoro plný...asi je to tím, že v ceně je 2x myčka a výměna zimních a letních pneu :D

Odkaz ke komentáři

Třeba já bych garáž chtěl a hodně. I tu tisícovku bych za ni rád dal, ale věř tomu, že v centru (konkrétně na karláku) takový místo není. Jsou tu sice dvoje podzemní garáže, ale cena za měsíc parkování je 12 500,- a to si nedělám prdel...koukněte se na net. Co je zajímavý, že ty garáže jsou skoro plný...asi je to tím, že v ceně je 2x myčka a výměna zimních a letních pneu :D

Myslíš v těch 12500 za měsíc? B) To by to auto muselo být pořád v šamponu a pořád na zvedáku, protože by ta kola měnili pořád..jo není nad to bydlet v Praze, což -_-

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...