Přejít na obsah

Čím sundávat krytky na šrouby na elektronech?

Stanley78

Doporučené příspěvky

Mám škodovácký elektrony na Octávce a mám problém se šroubama. Šrouby jsou v elektronech zapuštěný a mají na sobě nějaké plastové krytky. Jak, nebo čím tyto krytky vyndávat tak, abych nepoškrábal elektrony? Je na to nějaký spešl udělátko? Kde ho seženu? Zkoušel jsem je vyšťourat šoubovákem, ale nejde to. :(

Díky za všechny rady

S.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj,jen bych ty konce šroubováků ještě ohnul jako do písmene L (stačí vytvořit krátkou hranu, aby se zahákla o konec krytky a mohl jsi ji tak vytáhnout). Origo kleštičky by asi měli mít ve škodováckých shopech. B)

Odkaz ke komentáři

SUPEEEER! Já věděl, že jsem tu na správném místě! Díky všem. To je to, co jsem chtěl vědět! Koupil jsem asi před týdnem Oktávku, tak se rozkoukávám. A ty krytky jsem zkoušel sundat šroubovákem, ale asi bych poškrábal alu disk. No a říkal jsem si, že na to něco musí existovat. Líná huba, holí neštěstí! Díky všem. :palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

Je to taková plastová pinzeta a měla být v držáku nářadí u heveru, ale to by sis asi všiml. Jinak ty krytky jsou dvoje - na pojistných šroubech (pokud je máš) jsou trochu jiné. Krytka z normálního šroubu ti z pojistného spadne. Krytky v servisu jsou za 20,- a tu pinzetu uděláš z kousku plechu. Chce to jen jednou vidět, jak vypadá a je to jasný.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...