kaspi.ondra Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Ahoj kluci, zajímalo mě, jestli jste se někdo taky setkal s takovouto vadou laku. Kdysi, ještě než jsem auto koupil bylo polepeno fólií. Domníval jsem se, že daná vada laku je způsobena sundáním fólie z auta. Ale dnes mi přijel na návštěvu známý co má stejné auto se stejnou barvou a ouhle na jeho autě je ta samá vada. Postižená místa jsou hrana kapoty za stěrači a hrana střechy za 5 dveřmi, viz. foto. Koukal jsem ke tchánovi na Octavii, barva stříbrná a není to combi a u něj vše OK. Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Ahoj, octavia II combi, mam to na shodných místech jako ty. Lak by měl být původní. Čím je to způsobeno netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Kaspi ondra, jaký máš rok výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspi.ondra Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 @mahulík mám 2005 a známý 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Vyrobná vada laku pravdepodobné,súto zle pristupne miesta linka to zle nalakovala.Brat mal 2005 tá istá farba a ten istý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 24. Září 2019 Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Kaspi.ondra i já mám rok 05, takze asi opravdu vyrobní vada. Zaráží mě, že to takhle vypustí do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaspi.ondra Vloženo 24. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2019 Dneska jsem koukal ke známému na 2006 v černé a to samé...holt to zprasili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 To samé, červená corrida, r.v 2006 , projevilo se to až po 9íti letech, s autem jsem jezdil od novoty(bylo firemní, po 4 letech jsem ho koupil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.