Publikováno Září 22, 20196 r Ahoj kluci, zajímalo mě, jestli jste se někdo taky setkal s takovouto vadou laku. Kdysi, ještě než jsem auto koupil bylo polepeno fólií. Domníval jsem se, že daná vada laku je způsobena sundáním fólie z auta. Ale dnes mi přijel na návštěvu známý co má stejné auto se stejnou barvou a ouhle na jeho autě je ta samá vada. Postižená místa jsou hrana kapoty za stěrači a hrana střechy za 5 dveřmi, viz. foto. Koukal jsem ke tchánovi na Octavii, barva stříbrná a není to combi a u něj vše OK. Co si o tom myslíte?
Září 22, 20196 r Ahoj, octavia II combi, mam to na shodných místech jako ty. Lak by měl být původní. Čím je to způsobeno netuším.
Září 24, 20196 r Vyrobná vada laku pravdepodobné,súto zle pristupne miesta linka to zle nalakovala.Brat mal 2005 tá istá farba a ten istý problém
Září 24, 20196 r Kaspi.ondra i já mám rok 05, takze asi opravdu vyrobní vada. Zaráží mě, že to takhle vypustí do světa.
Září 25, 20196 r To samé, červená corrida, r.v 2006 , projevilo se to až po 9íti letech, s autem jsem jezdil od novoty(bylo firemní, po 4 letech jsem ho koupil).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.