Bučta Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Ahoj vsichni, mam problem se svoji octavii. Motor 1.4 tsi 90KW. Posledni dobou se mi stava,ze pokud auto stoji delsi dobu, tak hned po nastartovani a je uplne jedno jaka je venkovni teplota, mi chcipne motor. Jeste nez mi chcipne, tak mi kolisaji otacky a zda se mi,jako by se auto dusilo. V prilozenem videu jsem pouze nastartoval, zadne slapani na plynovy pedal. Kdyz se po nekolikatym pokusu rozjedu, tak auto ma obcas tendence pocukavat. Diagnostika neukazuje zadnou chybu. Dekuji za vase rady. 20190925_054658.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bučta Vloženo 22. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2020 Zdravim vsechny, tak po zime problem trva. Ted uz mi diagnostika ukazala chybovy kod p2178 (system prilis bohaty mimo volnobeh - 1.rada valcu, prerusovany). Minuly tyden koupeny nove svicky + vymena vsech filtru. Nekde jsem cetl, ze by to mohl delat snimac MAF (vaha vzduchu) Prosim moc o radu. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek312 Vloženo 14. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2024 Zdravím mám stejný problém bylo nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2024 @Vítek312 téma je více než 4 roky starý. Takže odpověď asi nečekej, případně napiš přímo autorovi. Nicméně bych doporučil pořádnou diagnostiku. Může třeba fixlovat čerpadlo v nádrži, vstřikovač atd. atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.