Sutik Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Zdravím do zapalovače-zásuvky na středovým tunelu mi vypadla plastová kokotina z nabíječky a je někde pod tunelem. Zkoušel jsem vyhnout boční plastny ale nevypadla. Nevím jak to rozdělat. Vyndal jsem koženku z řadičky a nic nevidím. Nejde vydělat nějak ta zásuvka nebo ten menší boční plast? Ve předu je hvězdička a drží ještě u prostřed k tomu celku a zobáček je vidět u tou šajtkou ale nwm jak ho vycukat nahoru dolu to nereaguje a nechci to silou zničit. Diky za rady nebo návody já žádny nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sutik Vloženo 29. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2019 Tak ten menší spodní kus jde snadno. Je pouze ve předu tou hvězdou přichycen a pak stačí to vycukat směrem dolů a ono to jde, ale chce to trochu silou. Každopádně pod zásuvkou je ještě jedno dno a potřebuji poradit jak vytáhnout tu zásuvku bez poškození diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 29. Září 2019 Sdílet Vloženo 29. Září 2019 V 27. 4. 2015 na 18:58, Pawouk napsal: Dílenská příručka OCTAVIA III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.