Přejít na obsah

Těžká handsfree + orig. rádio MS 303

PitBull

Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád bych zeptal, jestli je normální, že hovor z těžké HF můžu poslouchat v reprácích jen pokud mám zapnuté rádio? Mám těžkou bluetooth HF sadu Nokia CK-1W a origo rádio MS 303. Vše funguje jak má, ale když mám vyplé (nebo vypnu) rádio při zapnutém zapalování a chci telefonovat, repráky jsou zticha. Koukal jsem na zapojení, ale nic moc jsem nevykoukal. HF je připojena na mínus, na plus a na S-kontakt. S rádiem je spojena přes mute (myslím, že to je pin 8 v ISO konektoru) a hovorový signál jde do svorkovince nad ISO konektorem (jsou tam pouze 2 piny).

PB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

rád bych zeptal, jestli je normální, že hovor z těžké HF můžu poslouchat v reprácích jen pokud mám zapnuté rádio? Mám těžkou bluetooth HF sadu Nokia CK-1W a origo rádio MS 303. Vše funguje jak má, ale když mám vyplé (nebo vypnu) rádio při zapnutém zapalování a chci telefonovat, repráky jsou zticha. Koukal jsem na zapojení, ale nic moc jsem nevykoukal. HF je připojena na mínus, na plus a na S-kontakt. S rádiem je spojena přes mute (myslím, že to je pin 8 v ISO konektoru) a hovorový signál jde do svorkovince nad ISO konektorem (jsou tam pouze 2 piny).

PB

Nikdo nic? Tak to tedy trochu zjednodušíme - ti z vás, kdo mají těžkou HF a orig. rádio Škoda (MS 303, Symphony, ...), můžete přijímat/uskutečňovat hovory při vypnutém rádiu?

Díky za reakce

PB

Odkaz ke komentáři

mute je myslím že na pinu 2! teď si nejsem 100% jistej ale v tom vidím tu chybu zapojení, u nokie to je žlutý vodič.

...ale kdybych to mel spatne zapojene na MUTE, tak mi to nebude fungovat ani pri zapnutem radiu. Ta HF se chova naprosto standartne pri zapnutem radiu. Jakmile radio vypnu, uz nedotlacim hovorovy signal do repro auta :( . Chapu, ze pokud je radio OFF, tak je OFF i jeho zesilovac, ale mel jsem za to, ze tohle musi byt nejak osetrene...

PB

Odkaz ke komentáři

mute je myslím že na pinu 2! teď si nejsem 100% jistej ale v tom vidím tu chybu zapojení, u nokie to je žlutý vodič.

...ale kdybych to mel spatne zapojene na MUTE, tak mi to nebude fungovat ani pri zapnutem radiu. Ta HF se chova naprosto standartne pri zapnutem radiu. Jakmile radio vypnu, uz nedotlacim hovorovy signal do repro auta :( . Chapu, ze pokud je radio OFF, tak je OFF i jeho zesilovac, ale mel jsem za to, ze tohle musi byt nejak osetrene...

PB

Čau

ve středu se stavíš, tak se kouknem na kompletní zapojení el. a uvidíme :-)

Odkaz ke komentáři

PB

Čau

ve středu se stavíš, tak se kouknem na kompletní zapojení el. a uvidíme :-)

OK, diky za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...