Kudris Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 (editace) Hezký den, chtěl bych poprosit o radu, snažil jsem se nakódovat funkci corner, což se mi úspěšně podařilo, ale při kódování jsem se musel ukliknout a nějak se mi podařilo nastavit že místo denního svícení mi svítí levé zadní světlo i se světlem zpátečky, nevíte někdo kde jsem co mohl posrat? 40000AB8A005089040100080110081E4436000AE52008960648440000040 //Dokonce jsem si všiml že celé levé zadní světlo je divné - při zařazení zpátečky se na něm rozsvítí i obrysové světla. Octavia II FL (2011) Editováno: 5. Říjen 2019, autor: Kudris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Dej sem cislo jednotky. Zkus to prekodovat zpatky puvodnim kodem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudris Vloženo 7. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 V 6. 10. 2019 na 7:26, maros napsal: Dej sem cislo jednotky. Zkus to prekodovat zpatky puvodnim kodem. Děkuji za reakci, už jsem to vyřešil, přepsal jsem hodnotu v Byte 18 (což se všude nedoporučuje) a samozřejmě jsem to posral :D Takže jsem si vygooglil seznam hodnot na byte 18 co by měli být a zkoušel jsem dokud jsem nenašel funkční :D Byla to hodnota 39. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2019 Nebylo by lepsi si v logu najit, jaka byla puvodni hodnota? Aspon bys mel jistotu. Teda aspon pokud vim, tak nekde jde dohledat, z ceho na co probehla zmena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudris Vloženo 8. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2019 před 20 hodinami, LucasCZE napsal: Nebylo by lepsi si v logu najit, jaka byla puvodni hodnota? Aspon bys mel jistotu. Teda aspon pokud vim, tak nekde jde dohledat, z ceho na co probehla zmena. Původní hodnota je skrytá hodnotou 00 takže vracení do původního kódu bohužel nefunguje, proto jsem musel zjistit hodnotu co byla skrytá právě nulama a tu nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 9. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2019 (editace) @Kudris Nepochopil jsi me. V aplikaci to samozrejme uz videt neni... Podivej se do souboru CodingLog.txt v adresari C:\Ross-Tech\VCDS\Debug. Edit: Nebo jsem nepochopil ja tebe a nebude to ani v tom logu. I to je mozne. Konkretne toto jsem totiz jeste neresil. Editováno: 9. Říjen 2019, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.