Přejít na obsah

felicia 1,3 50kW dobíjení

travel242fx

Doporučené příspěvky

Zdravym vsetkych mam problem na firemnej felde jedna sa o dobijanie.Ked je auto studene po rano nastartuje a ziadny problem s nim nieje.Ale ked sa zohreje na provoznu teplotu tak nastava efekt ze zacne svietit kontrolka dobijania ked pridam plyn zhasne a ked sa znova ustalia otacky na volnochode zacne svietit.

Uz to bolo u jedneho majstra a menil tam vynutie na alternatore a loziska ale zda sa mi ze ten majster nevie kde je sever a kde juh.

Napada vas nieco co by to mohlo byt dnes rano som to meral Voltmetrom a ukazovalo to pri nastartovanom aute napatie na baterke 13,5 voltu . A ked sa to zohreje a zacne svietit kontrolka dobijania mi to ukazovalo na VAGU napatie v kanali 1 : 1V :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok bolo to tym regulatorm kupil som novy a ide jak nove :) ,to ja neviem co robil ten akoze profik na opravu alternatorov najprv vymenil loziska potom cele vynutie a stale to islo rovnako ...ty kokso niektory opravari su fakt bohovi k...i

regulatror na SK stoji 400 bubakov ale je to firmne auto ja to neplatim ale musism to opravovat :))))))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...