travel242fx Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Zdravym vsetkych mam problem na firemnej felde jedna sa o dobijanie.Ked je auto studene po rano nastartuje a ziadny problem s nim nieje.Ale ked sa zohreje na provoznu teplotu tak nastava efekt ze zacne svietit kontrolka dobijania ked pridam plyn zhasne a ked sa znova ustalia otacky na volnochode zacne svietit. Uz to bolo u jedneho majstra a menil tam vynutie na alternatore a loziska ale zda sa mi ze ten majster nevie kde je sever a kde juh. Napada vas nieco co by to mohlo byt dnes rano som to meral Voltmetrom a ukazovalo to pri nastartovanom aute napatie na baterke 13,5 voltu . A ked sa to zohreje a zacne svietit kontrolka dobijania mi to ukazovalo na VAGU napatie v kanali 1 : 1V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 vyměň regulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 27. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 aby som nekupoval nieco co je dobre da sa ten moj regulator nejako odmerat aby som si bol na 100% isty ze je to tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 je to známý problém a cena toho regulátoru je 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travel242fx Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ok bolo to tym regulatorm kupil som novy a ide jak nove ,to ja neviem co robil ten akoze profik na opravu alternatorov najprv vymenil loziska potom cele vynutie a stale to islo rovnako ...ty kokso niektory opravari su fakt bohovi k...i regulatror na SK stoji 400 bubakov ale je to firmne auto ja to neplatim ale musism to opravovat ))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.