JOSTR Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Prosil bych o radu ohledne vymeny volantu za MF na Yeti r.v 2011 /12 měsic/.Volant mam i s propojovacim kablikem. Stavajici oznaceni podvolantove jednotky je 5 KO - 953569 C..Poradte prosim pod jakym oznacenim mam mit jednotku k MF volantu. Jsem ze Zlinska kdo by me mohl volant vymenit? Poradte. DIKY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Myslím, že Vaša, je z Prostějova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacizek Vloženo 17. Únor 2020 Sdílet Vloženo 17. Únor 2020 Dobrý den, také bych chtěl dodělat multifunkční volant. Byl jsem se zeptat u dealera, ale tam mi prý tenhle nepřendají, když aktuálně nemám multifunkční. Našel by se prosím někdo ideálně v Ústeckém kraji nebo okolí kdo by mi to přehodil a případně sehnal správnou jednotku? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 8. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2020 za kolik se to dá sehnat ? jednotku jsem našel 5000 na bazaru, volant cca 4000 ? to mi přijde docela dost, na to co to přinese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.