Menestheus Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Zdravím všechny přítomné uživatele. Jsem novým majitelem sice bazarovky nicméně krásné bílé 1.6tdi joy 2016 v kombiku a čeká mě teď kolečko kontrol všeho možného + diagnostika atd. a rád bych se zeptal na jeden dotázek a to ohledně rozsvícené kontrolky Systém kontroly výfukových plynů před nastartováním.Po nastartování zhasne. Nevím jaké kontrolky mohou před startem svítit,tak se ptám jestli je to normální nebo jestli se mám bát :-) A druhá věc když už jsem zde zimní kola plecháče . Je to němec a v techničáku měl napsáno pouze 195/65 R15 91H ale já tam teď 225/45 R17 91W, jsou sice hezké ale big. Takže bych je nechal obuté a chtěl jsem koupit na zimu plecháče ale ty 195ky se mi zdají zase moc malé. Jaké rozměry disků mám koupit ( v těch číslech se nevyznám) a gumy mám nechat v téhle velikosti? Velký techničák teprve dostanu tak nevím jestli tam budou zas jen ty 195ky. Dík moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Respektuj rozdělení fora na jednotlivé technické části - co tady v této motorové sekci mají co pohledávat nějaké pneumatiky a plecháče?! Kontrolka se chová přesně tak, jak má. Když bude problém, zůstane svítit trvale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menestheus Vloženo 25. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2019 Ok.Moje chyba. Omlouvám se za otázku z jiné sekce. Prostě jsem to spojil s prvním dotazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.