Přejít na obsah

Systém kontroly výfukových plynů - kontrolka

Menestheus

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny přítomné uživatele. Jsem novým majitelem sice bazarovky nicméně krásné bílé 1.6tdi joy 2016 v kombiku a čeká mě teď kolečko kontrol všeho možného + diagnostika atd. a rád bych se zeptal na jeden dotázek a to ohledně rozsvícené kontrolky Systém kontroly výfukových plynů před nastartováním.Po nastartování zhasne. Nevím jaké kontrolky mohou před startem svítit,tak se ptám jestli je to normální nebo jestli se mám bát :-)  A druhá věc  když už jsem zde zimní kola plecháče . Je to němec a v techničáku měl napsáno pouze 195/65 R15 91H  ale já tam teď  225/45 R17 91W, jsou sice hezké ale big. Takže bych je nechal obuté a chtěl jsem koupit na zimu plecháče ale ty 195ky se mi zdají zase moc malé. Jaké rozměry disků mám koupit ( v těch číslech se nevyznám) a gumy mám nechat v téhle velikosti? Velký techničák teprve dostanu tak nevím jestli tam budou zas jen ty 195ky.

Dík moc za odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...