Publikováno Říjen 25, 20195 r Zdravím všechny přítomné uživatele. Jsem novým majitelem sice bazarovky nicméně krásné bílé 1.6tdi joy 2016 v kombiku a čeká mě teď kolečko kontrol všeho možného + diagnostika atd. a rád bych se zeptal na jeden dotázek a to ohledně rozsvícené kontrolky Systém kontroly výfukových plynů před nastartováním.Po nastartování zhasne. Nevím jaké kontrolky mohou před startem svítit,tak se ptám jestli je to normální nebo jestli se mám bát :-) A druhá věc když už jsem zde zimní kola plecháče . Je to němec a v techničáku měl napsáno pouze 195/65 R15 91H ale já tam teď 225/45 R17 91W, jsou sice hezké ale big. Takže bych je nechal obuté a chtěl jsem koupit na zimu plecháče ale ty 195ky se mi zdají zase moc malé. Jaké rozměry disků mám koupit ( v těch číslech se nevyznám) a gumy mám nechat v téhle velikosti? Velký techničák teprve dostanu tak nevím jestli tam budou zas jen ty 195ky. Dík moc za odpověď
Říjen 25, 20195 r Respektuj rozdělení fora na jednotlivé technické části - co tady v této motorové sekci mají co pohledávat nějaké pneumatiky a plecháče?! Kontrolka se chová přesně tak, jak má. Když bude problém, zůstane svítit trvale.
Říjen 25, 20195 r Autor Ok.Moje chyba. Omlouvám se za otázku z jiné sekce. Prostě jsem to spojil s prvním dotazem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.