Karel z HK Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 ALE! Jednou jsem si stříkal na disky aby sjel ten prach z destiček a přilít hlídač že se to nesmí pouze jejich eko superdrahý prostředky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 @Karel z HK Treba zmeniť myčku... Nepoviem keby si si tam rozbalil komplet detailingovú výbavu, ale toto? Inak, de facto všetky čističe určené na home made umývanie sú eko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 Já už si párkrát vybalil 2 kyble a plno přípravků a stále čekám, kdy na mě někdo vletí... Nejdříve mám v plánu to zkusit po dobrém - sice používám jen vodu, ale zato v celkem velke míře a minimálně 150 -200 tam vždy nechám,... v nejhorčím změním myčku, rostou jak houby po dešti, takže váběr zatím je.. A co se toho eco týče, myslím si, že to co používáme vlastního, je mnohdy mnohem více eko a menší driák, než to co mají na myčkách... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 (editace) Ja mám súkromné detailing štúdio doma v garáži, takže nie som závislý na vychcálkoch a aj trochu prehľad mám... Je to iba a len o prachoch... Zase ak je vychcaný zákazník, tiež to nerobí dobrotu... Je to dosť o kompromise a hranica je tenká a kľukatá... Editováno: 22. Listopad 2022, autor: stafa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.