Oj1337 Vloženo 30. Říjen 2019 Vloženo 30. Říjen 2019 Dobrý den, Octavia I 1.9 TDi 81kw r.v 2002 Furt mi svítí zadní brzdová světla jakoby bych brzdil + bliká kontrolka žhavení(závada na spínači)provedl jsem výměnu spínače, nepomohlo, zkusil jsem tedy vyndat i žárovky z brzdových světel, ale třetí brzdové světlo stále svítí. Myslel jsem si tedy že je chyba někde v elektrice, ale když zmáčknu brzdu, tak se světla rozsvítí silněji, takže spínač jakoby sepne, takže to vylučuje i chybu v elektrice, už si fakt nevím rady, nemáte někdo ještě nějaké tipy? Citovat
Petr L. Vloženo 30. Říjen 2019 Vloženo 30. Říjen 2019 Když odpojíš konektor z brzdového spínače, brzdové světla zhasnou? Citovat
Oj1337 Vloženo 30. Říjen 2019 Autor Vloženo 30. Říjen 2019 Děkuju , ale už vyřešeno, dělá to výhřev zadního okna, vypaluje pojistku, vyměněna pojistka + odpojen výhřev zadního skla a už je to zase ok Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.