Oj1337 Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Dobrý den, Octavia I 1.9 TDi 81kw r.v 2002 Furt mi svítí zadní brzdová světla jakoby bych brzdil + bliká kontrolka žhavení(závada na spínači)provedl jsem výměnu spínače, nepomohlo, zkusil jsem tedy vyndat i žárovky z brzdových světel, ale třetí brzdové světlo stále svítí. Myslel jsem si tedy že je chyba někde v elektrice, ale když zmáčknu brzdu, tak se světla rozsvítí silněji, takže spínač jakoby sepne, takže to vylučuje i chybu v elektrice, už si fakt nevím rady, nemáte někdo ještě nějaké tipy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 30. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Když odpojíš konektor z brzdového spínače, brzdové světla zhasnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oj1337 Vloženo 30. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2019 Děkuju , ale už vyřešeno, dělá to výhřev zadního okna, vypaluje pojistku, vyměněna pojistka + odpojen výhřev zadního skla a už je to zase ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.