Publikováno Říjen 30, 20195 r Tak som na 5rocnom superbe2FL zistil ze spätne nehreje...stmievacie...cena noveho nehorazna....na bazosi obcas za 60eur...tak som kupil vyhrievaciu foliu a rozoobral...zatial funguje...naklady 8eur Upraveno Říjen 30, 20195 r od romancek888
Říjen 30, 20195 r Sice mi zatím zrcátka hřejí, ale co kdyby. Mohl by jsi sem dát odkaz, kde jsi kupoval tu folii? Dík moc
Říjen 31, 20195 r A ještě jeden dotaz. Předpokládám, že tvé zrcátko je samostmívací. Je samostmívání po tvé opravě funkčí? Upraveno Říjen 31, 20195 r od koudy_123
Říjen 31, 20195 r Ked to robis s citom vsetko ostane funkcne. Stmievacia vrstva je priamo v skle, kdezto ta vyhrevna folia sa nan len nalepi. Opravoval som tak prave zrkadlo, nevyhoda toho celeho je, ze to nepokryje cele sklo, cize po okrajoch sa ti uplne nerozmrazi + musis vyzerat otvor pre kontaky do toho plastoveho drziaku... Takze to nieje tuti fruti, ale zasa oprava za 10eur oproti uz skoro nezohnatelnemu origo za 250... a kupovat toho cez ebay za 50 je u mna cisty risk...
Listopad 2, 20195 r Autor V 31. 10. 2019 na 13:06, koudy_123 napsal: A ještě jeden dotaz. Předpokládám, že tvé zrcátko je samostmívací. Je samostmívání po tvé opravě funkčí? ano je stmievacie a preto je jeho cena brutal inak zozenies obycajne len s vyhrevom origo v dobrej cene...po oprave otestovane..stmieva Upraveno Listopad 2, 20195 r od romancek888
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.