Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny ,dneska sem kontroloval žhaviče a zjistil jsem že mi tři nefungujou můžete mi někdo říct za kolik se dají sehnat nemám vůbec představu?

Je na nichnapsáno

BERU-GERMANY 023

0 100 226 227

Díky moc za info

Michal

+- 200 kus

• Autor

tak to jde pokusím se je někde sehnat

Kolega teď měnil na golfu IV cena necelé 300,-

já kupoval tuším 295,- nebo 195,-, už si nepamatuju, ale někde to tu na fóru je. Zkus hledat. Je to někdy z období leden až březen 2006.

Koupíš je v cenovém rozpětí 150,- až 900,-Kč á kus. Podle toho co do toho chceš. Já tam mám Bosche za cca 215,-Kč

NGK u ELIT s.r.o:

Žhavicí svíčky DP-4 Y732U NGK D-Power 4

MOC 308,- s DPH

<_<

tak už si to moc nepamatuju, ale mám tam tuším Bosch. Kupoval jsem to tehdy na radu tady z fora. Já měl tehdy mrtvý všecky 4. Po napojení na zdroj se chovaly jako kus dřeva, tedy nedělo se vůbec nic. A bylo to zrovna v době, kdy tady panovaly -20°C mrazy. I přesto jsem vždy nastartoval, byť třeba na 2 nebo 3 pokus, ale nastartoval. Prostě jen na tlaky.

V Auto Kelly za 360,- ks

• Autor

Tak sem sehnal nakonec autodíly Meteor přes kámoše 250 ks Boshky.Tak sem zvědavej jak to bude startovat. :D

Tak sem sehnal nakonec autodíly Meteor přes kámoše 250 ks Boshky.Tak sem zvědavej jak to bude startovat. :D

ujišťuju tě, že jak víno :D Teda mně to pak v tom mrazivém období startovalo jako divý :D

• Autor

mě to teda startuje mizerně delší dobu ale nějak nebyl čas se na to mrknout,jinak mám garáž tak to asi nebude tak hrozný s tím studeným startováním.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.