Publikováno Listopad 13, 20195 r Zdravím, u moji Fabie II 1.2 TSI 2014 mi poslední asi 2 měsíce setře zadní stěrač pokaždé když nastartuju. Dříve mi to nedělalo. Nevíte co s tím? Blíží se zima, tak bych nerad, aby mi to stíralo, až budu mít zamrzlá okna. Děkuji
Listopad 13, 20195 r Ahoj. Mě to udělá vždy jen když mám slabší baterku. Jezdím hodně krátké trasy a naposledy mi to udělalo cca týden 14 dnů co byl první noční mrazík. Jelikož jezdím ty krátké trasy,tak baterka se při mrazíku trochu vybila a ráno po týdením stání vozu mi při nastartování taky setřel zadní stěrač. Musím před zimou pořádně dobít baterku. Zaměřil bych se tedy na baterii a dobíjení. Jestli máš origo baterii,tak by možná stálo za zvážení pořízení nové.
Prosinec 18, 20195 r Problém se stíráním zadního stěrače jsem měl rovněž na mojí f2 combi. Někde na fóru jsem se dočetl, že to dělá slabá respektive baterie, která odchází do věčných lovišť ? . Baterku jsem vyměnil a je po problému. Takže jak psal kolega, hledej problém v baterii.
Prosinec 18, 20195 r Autor Je to zajímavé, že to takhle je. Baterii jsem dobil, a nedělalo to asi 3 dny, teď to dělá pořád. Myslíš teda, že baterka už ztrácí kapacitu?
Prosinec 18, 20195 r Pokud máš baterii starší tak bych řekl že už neudrží kapacitu a pokud jezdíš krátké trasy tak se nestačí dobít.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.