AlikP3 Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Kvuli castym incidentum v praci sebou musim prakticky neustale nosit notebook. Nedavno bohuzel doslo k vykradeni auta a zmizel mi batoh vcetne dokladu. Napada vas misto v aute, kde by slo pouzit lankovy zamek viz obrazek nize ? Ja zatim na nic lepsiho nez bezpecnostni pasy (ridic/spolujezdec) neprisel. Batoh umistit ze zadni strany sedacky a uchytit dole. U ocelovych ok na uchyceni site v kufru si myslim nebude tolik prostoru na uchyceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 14. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 ted mi doslo, ze pri zamknuti za pasy, bych musel vyhodit bezpecnostni kladivko :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 podle mě je základem, aby "zavazadlo" nebylo vidět, takže do kufru? Ten zámek nezabrání násilnému otevření tašky, když už někdo vymlátí okno, tak ho tohle podle mě nezastaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 14. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 Zadni okna mam tonovana, navic tam mam sitku pres cele okno. Takze by videt byt nemel. Kodovy zamek na tom batohu drzi i jezdce zipu a je delany tak aby odolal pokusum o vniknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 před 5 hodinami, AlikP3 napsal: drzi i jezdce zipu a je delany tak aby odolal pokusum o vniknuti. to myslíš vážně, že zámek na zipu někoho zastaví? Maximálně ho to může překvapit, ale pokud nezazmatkuje, tak to vyřeší do tří vteřin... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 V každém autě jsou v kufru ouška k upevnění nákladu. Mám malou plechovou pokladnu kterou mám přidělanou na krátko k tomu úchytu. V Chorvatsku v kempu tam mám doklady, peníze, klíče ap. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Taky bych šel ke kovovým okám v kufru, když už. Místo by nemělo být problém. Jak vepředu tak i vzadu jsou přece oka i nahoře. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 Do kufru by šla dát plechová skříň a do ní noťas zamykat. Ale předpokládám, že pokud nebude vidět, tak už tam nikdo nepoleze. Ty zatemněná okna příliš velkou ochranou nejsou. Podle mě naopak přitahují pozornost, protože spousta lidí na ně spoléhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.