Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám tady jeden problém s autem. Třeba se někdo z vás s tím setkal a dokázal mi s tím pomoct.

Když pořádně šlápnu na plyn, začne blikat žhavení, potom kontrolka výfuku (motor) a následně se auto přepne do nouzového režimu. Po znovu nastartování to zase normálně jede. Někdy když mám otáčky na 3000 tak závada se zase objevuje. Nestává se to pravidelně, ale jen občas.

Díky.

Diagnostika => výpis chyb => pak lze něco řešit. Takto se dá například nastřelit, že je to nějaká závada na regulaci turba? Téma přesunuto do odpovídající motorové sekce.

• 1 rok později...

Ahoj. Jak jsi to vyřešil? Aktuálně to řešíme u Rapidu a ze servisu už auto 2x odjelo s tím, že poprvé na nic nepřišli, po druhé nalili aditivum a svedli to na špatnou kvalitu nafty - tankováno především na Benzině nebo sem tam EuroOil, auto startuje v mrazech bez problémů, vše se projeví jak píšeš ty - vysoké otáčky např. na dálnici apod.

Chlápek z jiného vlákna měl prý ten samý problém a nakonec to u něj bylo vadný snímač plnícího systému.

Upraveno od PetriCZECH

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.