Octavia66 Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Zdravím, mám menší problém a byl bych vděčný za jakoukoliv radu. Chtěl jsem si přetěsnit vanu a bylo opravdu potěšující zjistit u jednoho z posledních šroubů, že předchozí majitel se o to nejspíš pokoušel a povedlo se mu imbus sjet dokulata. Zkoušel jsem to ještě zachránit naklepnutím torxu, ale i ten se protočil. Šroub je zrovna v blbě přístupném místě... zezadu v místě předního dílu výfuku. Tak bych potřeboval radu, jak ho dostat ven. Na navaření matky nemám vybavení, ani zkušenosti a odvrtání se celkem děsím... protože je to zrovna v tak de*ilním místě a neumím si představit, jak bych ho bez hlavičky dostával ven, nebo tam snad převrtával závit. Předem díky moc za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Hele a samosvorný kleště tam si nedostaneš co? Tím já dokážu 90% stržených šroubů a matek vytočit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Do té díry po imbusu narvi vhodný vytahovač zlomených šroubů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.