Diaz Vloženo 25. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2019 Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, nvm jestli už tu někdo něco podobného řešil, jestli ano, tak se omlouvám. Při odemknutí klíčkem se mi u Octavie 3 ( 2013 ) se mi rozsvítí na chvíli přední a zadní led diodová světla. Při odemknutí druhým klíčkem se mi ty světla nerozsvítí, jen se to odemkne a nic víc. Proč tomu tak není u toho druhého klíčku? děkuji za jakoukoliv odpověd. Popřípadě jak to nastavit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Personalizace klíčku. Funkce Leaving Home. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diaz Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 takže jen v Nastavení BOLERO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diaz Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 V 26. 11. 2019 na 4:54, bouchy napsal: Personalizace klíčku. Funkce Leaving Home. Děkuji , funguje to, Prosím můžete LOCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.