Tomáš Pacák Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Dobrý den, při startování se mi zobrazuje hláška "závada sdružené přístroje", a při jízdě misto ujetých trip km (vpravo dole) se zobrazuje "CHYBA. Zobrazuje se pouze chybová hláška a jinak žádné jiné problémy nejsou. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Jediné řešení je nový panel přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Pacák Vloženo 10. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 Dobrý den to mi také bylo řečeno. Vážně se to nedá nějak jinak udělat. 15tis za nové budíky se mi nechce dávat. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 15 tisic to snad nebude, ak sa pouziju "jazdene" budiky. ferda ti urcite rad pomoze s ich nastavenim za odplatu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Chtít 15tKč za nový panel přístrojů, které patrně asi nejdou opravit, mi přijde děsný. Přitom to je díl, který člověk sám o sobě může asi těžko nějak rozbít, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.