Baryy Vloženo 16. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2019 Zdravím, uz nejakou dobu si vsimam divneho “klepaveho” zvuku od prave zadni casti podvozku, nejspis od kola. V servisu jsem to oznamil, ale samozrejme na nic neprisli a zkusili promazat co se dalo... Projevuje se to hlavne na nerovnem povrchu a od vikendu jsem si vsiml, kdyz jsem jel z kopce, ze kdyz zacnu brzdit, klepavy zvuk prestane, takze nejspis volna desticka? Po zastaveni jsem zkusil na pneumatiku zabouchat a jde to od brzdoveho kotouce, neco tam “klepe”. V srpnu mi navic menili zadni brzdy. Zitra s tim jedu opet do servisu.. Nema s tim nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baryy Vloženo 19. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Vyřešeno - volná pružinka brzdové destičky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.