Shotek Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) Zdravím, vím, že už tady nějaké náznaky řešení tohoto tématu jsou, ale jsem amatér a chci v tom mít jasno, protože mi má zítra dojít rádio (Pioneer) a chtěl bych aby instalace proběhla hladce a nerad bych si něco odpálil Takže pro správnou funkci rádia, tedy aby si po vytažení klíčku pamatovalo nastavení, je potřeba prohodit piny 4 a 7? Ty co jsou v dílenské příručce na obrázku na ISO konektoru A? Článek na http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm o zapojení rádia ve škodovce mě docela vyděsil. A ještě dotaz....proč to škodováci takhle udělali? Díky za odpovědi a omluvte moje amaterské dotazy Editováno: 29. Říjen 2006, autor: Shotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Zdravím, vím, že už tady nějaké náznaky řešení tohoto tématu jsou, ale jsem amatér a chci v tom mít jasno, protože mi má zítra dojít rádio (Pioneer) a chtěl bych aby instalace proběhla hladce a nerad bych si něco odpálil Takže pro správnou funkci rádia, tedy aby si po vytažení klíčku pamatovalo nastavení, je potřeba prohodit piny 4 a 7? Ty co jsou v dílenské příručce na obrázku na ISO konektoru A? Článek na http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/zapojeniradia.htm o zapojení rádia ve škodovce mě docela vyděsil. A ještě dotaz....proč to škodováci takhle udělali? Díky za odpovědi a omluvte moje amaterské dotazy Jo jo, prehazuje se 4 a 7 za predpokladu, ze tam jeste nebylo jiny nez origo radio. Jinak taky nejspis budes potrebovat fantomovej napajec na antenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shotek Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak radio uz je na svem miste a ani jsem na to nemusel šahnout. Ta redukce z nového radia na ISO umožnovala prohazování těchto dvou pinů a už byla i zapojená tak jak jsem chtěl. Akorat potvoru redukci na antenu jsem musel dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Tak radio uz je na svem miste a ani jsem na to nemusel šahnout. Ta redukce z nového radia na ISO umožnovala prohazování těchto dvou pinů a už byla i zapojená tak jak jsem chtěl. Akorat potvoru redukci na antenu jsem musel dokoupit. jj, soudruzi od Pioneeru znaji vrtochy soudruhu ze Skodovky a u te kabelaze s tim pocitaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.