RadekRS Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) Ahoj, nevíte někdo kolik asi stojí nové konektory k airbagu sedačky?? Šedé sedačky mají jiné konektory než černé i jiné piny ....... A jak jste to kdo řešil při výměně ??? Editováno: 29. Říjen 2006, autor: RadekRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Dej tam to ,co tam má být a bude to spolehlivě fungovat.Cenu nevím,ale asi konektory po stovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Ahoj, nevíte někdo kolik asi stojí nové konektory k airbagu sedačky??Šedé sedačky mají jiné konektory než černé i jiné piny ....... A jak jste to kdo řešil při výměně ??? řešil jsem to samé na mém sedačky nech a ve škodovce si objednej 2 nové konektory na kabeláž na straně auta a 6 pinů mini iso.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 Myslíš, že se dají koupit i obráceně tzn. na straně sedačky (zásuvka) ?? Rád bych to udělal v klidu a pak to jen prohodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedlak Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 dojed nekam na vrakac tam je koupis za pade a prepichni to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 (editace) Ke svorkovnicím pod sedačkou..asi 14 dní jsem se snažil objednat držáček na svorkovnici airbagu pod sedačkou.. Chyběla mi tam a prověšené kablíky si akurát tak říkaly, aby je děti vzadu utrhli.. Prostě jsme ho u nás v servisu v Etce nemohli najít..a ta ochota.. Tak jsem nakonec musel oddělat sedačku u spolujezdce, tam to vyfotit, a odnést jim to..aby věděli, co po nich chci.. Jinak dobrá zpráva, po 14 dnech mi zítra dorazí . Jenže to už říkali i ve čtvrtek a pátek Editováno: 30. Říjen 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekRS Vloženo 31. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Na O2 to jde objednat to vím. Tak jednoduchý to na vrakovišti nebude. Kdo Ti ustřihne ze sedačky konektor, jedině, že by byla úúplnně na..... Mimochodem ve Škodovce konektor včetně pinů a kabelem k airbagu 1000.- Káčé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.