Renyz Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 Zdravím, mam takový problém začla jít z těžka brzda tak jsem to hodil do servisu a tam diagnostikovali že je to hlavní brzdový válec s posilovačem brzd a nemůžem sehnat tento díl 1k1 614 105 BM Našel jsem ho pouze na vrakovišti z golfa V či co a nevím jestli tam bude sedět pak jsem našel díl přímo na superba 2.0 TDI 103kw akorát má číslo 1k1 614 106BM bude to problém dokáže někdo poradit nebo se auto bude hádat a bude házet chybu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 podľa mňa valcu nebude nič , ak tak posilovaču pozeral to niekto kto sa tomu rozumie ? môže tam byť ko vakuová pumpa alebo trubka k posilovaču , tie posilovače samotné moc neodchádzaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renyz Vloženo 26. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2019 Ahoj jj díval se na to servis já osobně tomu moc nerozumím sehnal jsem posilovač s válcem za 3400kc nový německo ale aby to faralo tak jak má jak se jedná o brzdy tak nechci šetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr531 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 (editace) Vyřešilo se to? Mám ten samý problém. Podle mechaniků posilovač a mám to samé číslo. S měřičem podtlaku po zmáčknuti brzdy úplně zmizí a chvilku trvá než zase naběhne do normálu, pod plynem rychleji. Potřebuji info. Editováno: 13. Červenec 2020, autor: Petr531 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.