Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, mam takový problém začla jít z těžka brzda tak jsem to hodil do servisu a tam diagnostikovali že je to hlavní brzdový válec s posilovačem brzd a nemůžem sehnat tento díl 1k1 614 105 BM
Našel jsem ho pouze na vrakovišti z golfa V či co a nevím jestli tam bude sedět pak jsem našel díl přímo na superba 2.0 TDI 103kw akorát má číslo 1k1 614 106BM bude to problém dokáže někdo poradit nebo se auto bude hádat a bude házet chybu díky 

podľa mňa valcu nebude nič , ak tak posilovaču 

pozeral to niekto kto sa tomu rozumie ? môže tam byť ko vakuová pumpa alebo trubka k posilovaču , tie posilovače samotné moc neodchádzaju

• Autor

Ahoj jj díval se na to servis já osobně tomu moc nerozumím sehnal jsem posilovač s válcem za 3400kc  nový německo ale aby to faralo tak jak má jak se jedná o brzdy tak nechci šetřit 

• 6 měsíců později...

Vyřešilo se to? Mám ten samý problém. Podle mechaniků posilovač a mám to samé číslo.

S měřičem podtlaku po zmáčknuti brzdy úplně zmizí a chvilku trvá než zase naběhne do normálu, pod plynem rychleji. Potřebuji info.

Upraveno od Petr531

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.