Publikováno Říjen 30, 200618 r Ahojte, doufám, že už to tu někde nepadlo, jestli ano, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to. Našel jsem tu na fóru jen popis vyndání dělených zadních sedaček, ale to umím. Takže můj dotaz? Nevíte někdo, jak se dají z Fabky vyndat nedělené zadní sedačky? Sem nad tím laboroval, ale nechtěl jsem radši použít moc síly, nebo do toho vrtat šroubovákem, když dělený jdou vyndat dvěma jednoduchýma pohybama.
Říjen 30, 200618 r Nedeleny to samy, jen uprosted musis vysroubovat 2 velky srouby, ktery drzi sedacku v miste, kde se deleny vykloubej z toho kloubu.
Srpen 7Srp 7 Zdravím, neví prosím někdo jak na fabia 1 2001 oddělat jednodílné zadní sedačky. Děkuji za pomoc
Srpen 8Srp 8 Podsedáky posuneš směrem dopředu a vyndáš z uchycení. Opěráky odklopíš a na pravé straně karoserie je uchycení. Západku šroubovákem zatlačíš dozadu a vysuneš nahoru. Druhou stranu vysuneš obdobně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.