bujko7 Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Zdravím, chtěl bych do svého superba 2014 FL dat radio z yetiho FL. Šlo by ? Bylo by to bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Ano není problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 1. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Stačí jenom vyměnit ? Jde mi o to jestli bude komunikovat s maxidotem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty_OC Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Podporuje to novější rádio SmartLink? Taky mám v SIIFL Columba a byl by to fajn upgrade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Ano umi i smartlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty_OC Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 No tak to by byla špica. Poradíš, jaký typ přesně shánět? Nyní mám RNS510, firmware 6270. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 5. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Mě jde o to jestli by komunikovala normálně s maxidotem ... kdyby ne ... tak se už vyplatí normálně s androidem s větším displejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 5. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2020 https://youtu.be/fZQWJuCjlEo asi by to mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Ahoj. Podarilo se vam dat MIB2 do superb 2 FL? Mam taky tohle auto a zvazuji vymenu. Mam jen strach z component protection Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 (editace) Smazano Editováno: 3. Květen 2020, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 před 10 minutami, danikd napsal: Ahojda, pokud ma nekdo zajem, mam na prodej jeden Amundsen, vcetne patche na ochranu komponent, CAN filtru a redukce na stare vozy, at pisne ... Chtel sjem ho davat na Citigo,a le uz resim jine auto ... D Ahoj, odeslana sz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zden78 Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 Hoj amundsen ještě k prodeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 JJ, Blaza s nim jezdi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.