Publikováno Leden 1, 20205 r Zdravím, chtěl bych do svého superba 2014 FL dat radio z yetiho FL. Šlo by ? Bylo by to bomba.
Leden 5, 20205 r Podporuje to novější rádio SmartLink? Taky mám v SIIFL Columba a byl by to fajn upgrade :)
Leden 5, 20205 r No tak to by byla špica. Poradíš, jaký typ přesně shánět? Nyní mám RNS510, firmware 6270.
Leden 5, 20205 r Autor Mě jde o to jestli by komunikovala normálně s maxidotem ... kdyby ne ... tak se už vyplatí normálně s androidem s větším displejem
Únor 4, 20205 r Ahoj. Podarilo se vam dat MIB2 do superb 2 FL? Mam taky tohle auto a zvazuji vymenu. Mam jen strach z component protection
Květen 2, 20205 r před 10 minutami, danikd napsal: Ahojda, pokud ma nekdo zajem, mam na prodej jeden Amundsen, vcetne patche na ochranu komponent, CAN filtru a redukce na stare vozy, at pisne ... Chtel sjem ho davat na Citigo,a le uz resim jine auto ... D Ahoj, odeslana sz :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.