Oj1337 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Zdravím, Mám zajímavý problém, zmáčknu tlačítko na vyhřívání zadního okna, tlačítko se nerozsvítí a začne po chvíli blikat žhavení a brzdová světla neustále svítí. Zjistil jsem, že je přepálená pojistka č. 13 -> brzdová světla, pokud vypnu vyhřívání světel, brzdová světla přestanou svítít a když výhřev zapnu světla se zase rozsvítí. Pojistka vyměněna a žhavení přestalo blikat. Koukal jsem po kabelech v kufru v husích krkách a žádnej poškozenej kabel jsem nenašel, nevíte po čem jít? Udivuje mě, že se přepaluje pojistka 13 a tlačítkem lze "ovládat" brzdová světla, ačkoliv vyhřívání skla má svoji vlastní pojistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Podobný "chaos" v elektrice mně dělala špatně ukostřená žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oj1337 Vloženo 4. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2020 A jaká to byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 To nevím. Jde o princip. Když proud poteklý spotřebičem nemůže na kostru, tak bloudí přes společně ukostřené spotřebiče a dělá zmatky. Zkusil bych odpojit originální ukostření a ukostřit vyhřívání skla extra vodičem, jestli se něco změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.