Martino05 Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Zdravím, Občas sa mi stáva pri štartovaní že motor cukne, ako by šiel na 3 valce a trvá to cca 2-3 sekundy. Startuje okamžite a stava sa to iba ak auto stoji 2 dni. Auto má najazdene 113 000km, R.V 2014. Za jazdy nevnímam žiadne cukane alebo stratu výkonu. Ak som zbytočne založil novu temu, alebo riešilo sa to v inej teme tak sa ospravedlňujem. za kždu radu ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 20. leden 2020 Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Viem o čom hovoríš sem tam sa to pri štarte zakucká ale príčina bude asi v nedohľadne tak, ako zdlhavé štarty a predpokladám že tých chorých čo takto štartujú bude ťiež viac.Máš auto od nova?nebolo prehriate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martino05 Vloženo 21. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Ano robi to iba sem tam. Auto nemám od nova, mám najazdené na ňom malo km cca 10 000km. Pri kupe to nerobilo ale bolo von teplejšie možno preto. Štartuje okamžite ziadne dlhe štarty, len to kusok potrasie cca 2 sekundy a hned beží normalne a ako som pisal, jazdi krasne, žiadné cukanie ani trhanie. Idem skusiť vymenit palivový Filter a možno tam dam aj nejake aditivum. A čo tym myslíš prehriate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Prehriate:v týchto motoroch sa zvykne zaseknúť clona vodného čerpadla a motor sa uvarí čo má za následok poškodenie tesn. krúžkov a zmenšenie kompresie prípadne problémy zo spotrebou oleja a zlé štarty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martino05 Vloženo 21. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Tak prehriate motora sa mna netíka + som menil pred 1000km rozvody, takže tam je to v poriadku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Teba sa to teraz týkať nemusí ale toho pred tebou sa to týkať mohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeroLakatos Vloženo 1. Října Sdílet Vloženo 1. Října Ahoj zistil si čo bola zavada lebo to iste robi aj mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.