Publikováno Únor 2, 20205 r Ahoj, dnes jsem se celý den trápil tím, jak spárovat nový dálkáč (starý jsem nedostal, bohužel jen planžetu s prázdnným tlačítkovým obalem) s autem. Jedná se o II Fábku, rok 2008, 1.4TDi Snažil jsem se dodržet postup z VISu, kde stojí : 1. jít do 46 (jednotka komfortu) 2. adaptace 3. kanál 000 (smažou se aktuální dálky) 4. kanál 001 (nastaví se počet ovladačů) 5. mačkat ovladače až do bodu 3. v pořádku, jenže jakmile přejdu na kanál 001 tak dostanu hlášku že kanál není dostupný a končím. Má někdo tušení v čem by mohl být problém?? Jednotka je 5J0959433 (bez žádného písmenného indexu) a její kódování 00019 Kódování dělám skrze poslení origo VAG 19.6.2 , napadl mě ještě login, ale když jdu do 11-login tak mi vag neukáže žádnou nápovědu a hlavně i v posledním VISu a všude na netu žádná zmínka o potřebě kódu není. Každou radu uvítám, zámek není úplně v topu a centrál mi zde moc chybí.
Únor 14, 20205 r asi nie. tiez som na to kedysi neprisiel a nepomahalo nic. dostal som tip na lokalneho vyrobcu klucov (aj autoklucov). ten mal nejaku uni diagnostiku a kym som ja stihol odpovedat cez messenger na par sprav, mal hotove. ale co a ako robil, netusim. na F3 mi kluc paroval autorizak, tusim 30€
Únor 15, 20205 r Autor díky za odpověď. Mě napadlo jestli ta jednotka není nějaká divná, načatá, nebo jestli třeba vůbec dalku podporuje. jinak diagnostiky mám taky vsemozny a originalni. Jen bych potřeboval tip co s tím...
Březen 10, 20205 r Zdravím, mám stejný problém. Ve Fabii II rok 2009 combi mám original centrální zamykání jen na klíč. Pořídil jsem tedy vystřelovací abych šetřil zámky a snažil se ho napárovat přes VCDS diagnostiku. I když tam je original centrál,tak mi to stejně píše že jednotka centrálního zamykání není ve vozidle nainstalovaná. Když to zkouším přes komfortku, tak mi jde jen kanál 00 vymazat klíče a kanál 01 (přidání nového klíče) není dostupný. Nevíte někdo co s tím? Děkuji moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.